Steaua fierbe!** Stan a demisionat! Stoichiță e noul antrenor! MM, numit manager!

Steaua fierbe!** Stan a demisionat! Stoichiță e noul antrenor! MM, numit manager!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Zi nebună la Steaua. Egalul cu Gaz Metan a deschis „cutia Pandorei” în Ghencea. Ilie Stan a fost forțat să demisioneze, în locul său fiind numit Mihai Stoichiță, unul dintre cei mai „ascultători” tehnicieni pe care roș-albaștrii l-au avut în era Becali. Dat ca sigur la Steaua, Dinu Gheorghe este cu un pas în curtea Astrei, în timp ce Mihai Stoica se pregătește de a III-a descălecare la echipa sa de suflet.

PROSPORT TE ȚINE LA CURENT CU TOATE DETALIILE DESPRE SITUAȚIA EXPLOZIVĂ‚ DE LA STEAUA!

Joacă Steaua zici că-i Barcelona și Stoichiță zici că-i Guardiola:) Cum va juca „flexibilul Lippi”

OFICIAL Meme revine la Steaua! Becali confirmă: „E de 5 ori mai bun ca ‘Vamă’!”

OFICIAL Ilie Stan a plecat de la Steaua! Gigi a numit deja noul antrenor: „Nu vor fi probleme, va sta până în vară”

Meme e foarte aproape de Steaua! Becali: „90% vine! Eu o să îl dau afară pe Narcis, nu Mihai!”

EXCLUSIV Gigi Becali, lăsat cu ochii-n soare de Dinu Gheorghe! Vezi care e noul loc de muncă al lui „Vamă”

„Lippi”, uluit că e soluția de avarie preferată a lui Gigi Becali: „Am fost surprins! Aveam și alte oferte, dar numai la Steaua aș fi acceptat să vin pentru două luni”

După plecarea lui Ilie Stan, se pregătește revenirea lui MM! Fostul manager a venit la Pala


Ilie Stan a renunțat la conducerea tehnică a Stelei după o discuție de 40 de minute, la imobilul finanțatorului stelist din Aleea Alexandru. După alte 40 de minute, la întâlnirea cu Gigi Becali a venit și Mihai Stoichiță, acolo aflându-se și fostul președinte stelist, Mihai Stoica.

UPDATE 13.17 – La Palat se află în aceste momente Mihai Stoica și Mihai Stoichiță. Gigi Becali l-a chemat să asiste la discuții și pe Teia Spone pentru a încerca o împăcare între fostul manager și președintele CA.


UPDATE 12.31 – După criticile de la finalul meciului cu Gaz Metan ale patronului Stelei, Ilie Stan a decis să demisioneze. Locul său va fi luat de Mihai Stoichiță. Tot staff-ul va pleaca împreună cu Ilie Stan: secunzii Edi Iordănescu și Gabi Mărgărit, și Costică Dumitru, antrenorul cu portarii.

Noul antrenor al echipei va fi Mihai Stoichiță, care va conduce echipa până în vară. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali în ședința de la Palat.

Rămâi pe www.prosport.ro pentru amănunte


UPDATE 11.53 – Ilie Stan a ajuns la Palatul din Aleea Alexandru, acolo unde are loc o ședință. După meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, Ilie Stan a avut o discuție aprinsă cu Gigi Becali, părăsind abătut arena din Ghencea.


UPDATE 11.17 – Mihai Stoichiță, favoritul lui Gigi Becali pentru a prelua Steaua până în vară, a declarat că nu a vorbit cu nimeni de la echipa roș-albastră.

„Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă stau să mă gândesc, așa a procedat și când l-a numit pe Ilie Stan, pe nepregătite. S-a dovedit că dl. Becali a făcut mereu alegeri corecte. Momentan nu pot să spun nimic de o eventuală venire a mea la Steaua, echipa are antrenor”, a spus Mihai Stoichiță pentru www.prosport.ro


UPDATE 10.52 – La sedință participă Teia Spone, Gigi Becali, Virgil Becali și Valeriu Argăseală. Niciun membru al staff-ului tehnic al echipei nu este prezent, semn că Ilie Stan ar fi demisionat deja.

Gigi Becali a avansat deja un nume de antrenor celor prezenți, este vorba de Mihai Stoichiță. Acesta ar urma să preia echipa până în vară. Stoichiță a mai antrenat Steaua în 1997-1998 și 2009-2010. Între 1994-1997 a fost secundul lui Țiți Dumitriu. El i-a adus la Steaua pe „celebrii” Gora Tall și Stelios Parpas. A câștigat campionatul cu Steaua în 1997-1998. Ultima echipă la care a antrenat a fost Apollon Limassol din Cipru până în urmă cu câteva luni.

„Am văzut o echipă care nu are siguranța finalizării, o echipă care suferă în atac. S-a văzut asta și în primele etape, rezultate chinuit obținute. Ceva nu merge. Stelei îi lipsește inventitivatea, ingeniozitatea. În ultimele meciuri am văzut doar inspirația lui Rusescu care a marcat din poziții chinuite. Azi am văzut o imaturitate în joc. Echipa stă bine fizic, poate cel mai bine din Liga 1”, a spus după meciul cu Gaz Metan Mihai Stoichiță.


UPDATE 10.15 – Patronul Stelei se află în aceste momente într-o sedință cu conducerea clubului în care este analizată posibilitatea de a-l demite pe antrenorul echipei, Ilie Stan.

Marius Lăcătuș, Mihai Stoichiță, Sorin Cîrțu sau Laurențiu Reghecampf sunt variantele cele mai accesibile variante pentru patronul Stelei.

Primul nume care i-a venit în minte lui Becali a fost cel al lui Petre Grigoraș, dar faptul că etapa viitoare Steaua va juca cu Pandurii îl împiedică să ia legătura cu antrenorul.


Gigi Becali a plecat nervos de la stadion după egalul cu Gaz Metan. A sugerat că Ilie Stan își trăiește ultimele zile la Steaua și a dat de înțeles că este în căutarea unui nou antrenor. Primul nume care i-a venit în minte a fost cel al lui Petre Grigoraș.

Reacția lui Becali după meciul cu Gaz Metan a fost una extrem de dură. El a transmis un mesaj clar către staff-ul tehnic. A început enumerând greșelile tactice: „Nu se poate să îl bagi pe Florin Costea în locul lui Tănase sau pe marele fotbalist Machado în locul lui Rusescu”. A continuat cu o săgeată direct către Ilie Stan și cei de lângă el. Întrebat dacă tehnicianul Stelei este vinovat pentru acest egal, Becali a avut un răspuns vehement: „Ce Ilie Stan, mă? Știu eu cine e vinovat. Ă‚la care a făcut echipa e de vină. O să aflu eu cine a făcut-o. Poate Narcis, poate Edi Iordănescu. Eu nu înțeleg cum îl bagi tu pe Chiricheș fundaș dreapta, când am zis clar să nu mai joace acolo. El nici aut nu putea să bată că nu e meseria lui să joace pe dreapta. Nu înțeleg de ce Lupu ăsta nu e pe banca de rezerve. Doar pentru că îl laud eu prea mult?„, a spus Becali la finalul partidei.

„Aș vrea să-l sun pe Grigoraș”

În momentul în care s-a mutat la televizor, finanțatorul nu s-a calmat, dimpotrivă. A spus că se gândește să aducă alt antrenor, dar momentan nu are pe cine. „Dacă aveam soluții, îl dădeam afară acum pe Ilie Stan. Mă gândeam la Grigoraș, dar jucăm împotriva lui etapa viitoare și nu pot să îl sun ca să nu se interpreteze. Poate mă sună el acum că mă aude la televizor. Cert este că de acum înainte voi face eu toate schimbările, fără să mă mai consult cu staff-ul tehnic„, a mai spus Becali, care a lăsat de înțeles că soarta lui Ilie Stan e pecetluită.

Mă bufnește râsul! Chiar să nu te preocupe deloc fotbalul?! Am întâlnit o echipă care s-a apărat non-stop, s-au apărat pe două linii, fără niciun atacant
Alex Chipciu, mijlocaș Steaua

Edi e bănuit că îl influențează pe Ilie Stan

Planul finanțatorului este să îl îndepărteze pe Edi Iordănescu, om care a fost în conflict cu șefii Stelei în mai multe rânduri. Ultima oară a fost chiar înaintea meciului cu Tg. Mureș, când „secundul” roș-albaștrilor a spus că Steaua are șanse foarte mici la titlu. Gigi Becali îl bănuiește pe fiul lui Anghel Iordănescu că își impune ideile tactice în ciuda ordinelor venite dinspre patron. Iar Ilie Stan i le acceptă.


După meci, Ilie Stan a avut o discuție aprinsă cu Gigi Becali, părăsind abătut arena din Ghencea. Acesta se gândește serios să demisioneze, o decizie urmând a fi luată în cursul acestei zile. Dacă va pleca, Becali nu are prea multe soluții pentru a-l înlolcui pe Stan, așa cum chiar el a recunoscut.

Marius Lăcătuș, Mihai Stoichiță, Sorin Cîrțu sau Laurențiu Reghecampf sunt variantele cele mai la îndemână ale patronului Stelei.

Ilie Stan, ca și plecat de la Steaua. Cine ar trebui să-i ia locul?

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…