"Lippi", uluit că e soluţia de avarie preferată a lui Gigi Becali: "Am fost surprins! Aveam şi alte oferte, dar numai la Steaua aş fi acceptat să vin pentru două luni"

27 mar 2012 2948 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Lippi", uluit că e soluţia de avarie preferată a lui Gigi Becali: "Am fost surprins! Aveam şi alte oferte, dar numai la Steaua aş fi acceptat să vin pentru două luni" Stoichiţă, uluit că e soluţia de avarie preferată a lui Gigi Becali: "Am fost surprins! Aveam şi alte oferte, dar numai la Steaua aş fi acceptat să vin pentru două luni"

Noul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, a lăudat moştenirea pe care o va prelua de la Ilie Stan, dar a mărturisit că a fost la fel de şocat ca restul fanilor roş-albaştrilor atunci când a fost sunat de Gigi Becali pentru a i se propune o revenire în Ghencea.

"La fel de surprinzătoare a fost vestea şi pentru mine ca şi pentru toată lumea. M-a sunat Gigi Becali că l-a dat afară pe Ilie Stan şi că vrea să preiau eu Steaua. Mă leagă sentimente de acest club, nu banii contează. Am convenit să avem ca obiectiv titlul de campioană. Minuni face doar Dumnezeu, dar am un lot excepţional la dispoziţie, cu care pot câştiga campionatul. Mă bucur de fiecare dată când sunt sunat de la Steaua, nu doar ca să preiau banca tehnică. Mai aveam oferte, dar pentru două luni nu aş fi acceptat să vin decât la Steaua.

Ilie Stan a făcut şi lucruri frumoase din punct de vedere al organizării jocului, dar legat de pregătirea de iarnă cred că a fost cea mai bună dintre cele pe care le-au făcut echipele din Liga I, aşa demodată cum au zis unii că este. Nu ştiu exact cu ce am de-a face, probabil voi respecta programul de pregătire stabilit de Ilie Stan în această săptămână. Voi lucra cu Mihai Teja şi îmi voi aduce eu un antrenor de portari"
, a spus Mihai Stoichiţă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.