Poli n-a luat niciun campionat, dar va avea 10 titluri în palmares! VEZI ce MEGA SURPRIZĂ pregăteşte Marian Iancu!

3 dec 2010 135 afişări Comentează şi tu Liga 1
Poli n-a luat niciun campionat, dar va avea 10 titluri în palmares! VEZI ce MEGA SURPRIZĂ pregăteşte Marian Iancu! Iancu pregăteşte o surpriză! Vrea să unească palmaresul violeţilor cu cel al Chinezului şi al Ripensiei!

Odată cu recuperarea palmaresului Politehnicii, oficialii Timişoarei au planuri mari. Marian Iancu doreşte să unească sub denumirea actualului club şi palmaresul legendelor Chinezul şi Ripensia.

Toată săptămâna premergătoare jocului cu Gloria Bistriţa a stat sub semnul aniversării celor 89 de ani de la înfiinţarea clubului. De la jucători până la conducători şi suporteri, suflarea alb-violetă vorbeşte despre importanţa datei de 4 decembrie pentru tot ceea ce înseamnă Poli, mai ales că echipa e neînvinsă în actualul campionat. "Jucăm într-o zi de sărbătoare pentru clubul nostru, iar asta trebuie să o demonstrăm noi pe teren, nu prin vorbe, ci prin fapte să dovedim că suntem alături de suporteri, de tot ce înseamnă spiritul acesta, al oraşului şi al Politehnicii", a decretat fundaşul Srdjan Luchin.

Recuperarea palmaresului nu contează doar pentru imagine, ci este vitală pentru marketingul clubului, acesta urmând să fie relansat. "Suporterii chiar colaborează deja cu oficialii pentru stabilirea modelului de tricou pentru anul viitor", spune Paul Prodana, liderul galeriei "viola". Cu toate acestea, Marian Iancu nu se opreşte aici. Preşedintele lui Poli a anunţat că vrea sub acelaşi drapel palmaresul Chinezului şi al Ripensiei Timişoara, cluburi care au împreună zece titluri de campioană (6 Chinezul şi 4 Ripensia).

Surpriză în alb şi negru

Până acum bănăţenii au pierdut toate cele patru jocuri disputate de ziua lor, iar echipa se confruntă din nou cu probleme de lot. Zicu, Bourceanu, Scutaru şi Popovici sunt incerţi pentru jocul de mâine. Cei care vor intra pe teren vor purta un rând de echipament special cu tricouri în dungi alb-negre, identic cu cel folosit de prima echipă a "studenţilor" timişoreni.

"E o zi importantă în viaţa clubului, în istoria lui, împlinim 89 de ani de la înfiinţarea echipei şi sperăm să facem un cadou acestui club", Cosmin Contra, antrenor Poli

Autor: Cornel BIHOLARI

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/poli-n-a-luat-niciun-campionat-dar-va-avea-10-titluri-in-palmares-vezi-ce-mega-surpriza-pregateste-marian-iancu-7773901
7773901
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ