LIVE BLOG. Vaslui – Dinamo 1-1! Lăzărescu: „Avram a greșit grav de două ori!”. Ce faze i se impută arbitrului care a dat un penalty pentru echipa lui Porumboiu

LIVE BLOG. Vaslui - Dinamo 1-1! Lăzărescu:
  • Publicat:
  • Actualizat:

22:35 FINAL S-a terminat 1-1, Ionuț Negoiță rămâne cu cei 3.000 de euro de căciulă în buzunar. La austeritatea din club, probabil că finanțatorului nu-i pare rău că face o economie de aproape 50.000 de euro. Totuși, pentru 13 puncte din 15, jucătorii lui Dinamo merită măcar 800-900 de euro. Să vedem acum cât de rezistent este ariciul de la buzunarul celui care o conduce pe Rinamo, vorba jucătorilor.


22:15 GOOOOOOLLLLLL. Vaslui – Dinamo 1-1. Țucudean reușește să egaleze în urma unei faze confuze în careul Vasluiului. La un moment dat, atacantul părea a fi pierdut ocazia de a șuta la poartă, însă a reușit cumva să se desprindă și să tragă din întoarcere, la colț. Țucudean a devenit din nou simpatic printre colegii săi. Se văd 3.000 de euro la orizont!

 


22:05 OCAZIE MARE. Nici pe Joel Thomas, atacantul intrat de 7 minute pe teren, nu-l așteaptă multe zâmbete în vestiar după ce a reușit să tragă cu sete în Cerniauskas din numai 6 metri (FOTO). De ce îi spune comentatorul de la Antena 1 lui Thomas „Toma” rămâne un mare mister.


21:57 Dinamo a avut două situații bune de a marca în primele 15 minute din partea a doua, însă Țucudean a ratat de fiecare dată. După ce a făcut penalty în finalul primei reprize, atacantul nu va fi printre cei mai simpatici oameni în vestiarul lui Dinamo la final. Cei 3.000 de euro, prima promisă de Negoiță, sunt tot mai departe.


21:48 Galeria Vasluiului a umblat la cutia cu bannere. Dintr-o dată, în tribune au apărut mesaje cu conținut explicit la adresa lui Dumitru Dragomir, Mircea Sandu, Victor Ponta și Traian Băsescu, dar și la adresa firmei care vrea să exploateze gazele de la Pungești. Fanii sunt destul de vioi dacă ne gândim că afară sunt minus 7 grade Celsius.


21:45 A început repriza a doua. Comentatorul Emil Grădinescu spune că „Marius Avram a avut ghinion, a avut faze grele”. Evident că a avut ghinion, nu poți să te faci arbitru și să speri că în fiecare meci nu se întîmplă nimic. 🙂 Omul negru din această seară, Marius Avram, are de dat ceva explicații la comisie după partidă.


21:36 ANALIZĂ‚ DE ARBITRAJ. Și acum să înceapă discuțiile. Pe Dolce Sport, fostul asistent Dan Lăzărescu spune că Marius Avram trebuia să acorde două penaltyuri pentru Dinamo, la intrarea lui Sânmărtean asupra lui Rotariu și la un henț al aceluiași Sânmărtean în careu.

Lăzărescu spune că Avram a procedat corect acordând penalty pentru Vaslui. „Ce caută Țucudean cu mâna acolo?”, se întreabă analistul Dolce Sport. În imagine se vede cum atacantul lui Dinamo ridică mâinile ca la volei la lovitura de cap a lui Prahici.


21:30 GOOOOOOOLLLL. Vaslui – Dinamo 1-0. Marius Avram a acordat  penalty după ce mingea trimisă cu capul de Prahic, de la doar doi metri, l-a lovit în mână pe Țucudean. Antal a executat sigur (foto), Vaslui conduce la pauză, iar dinamoviștii se îndepărtează de prima de 3.000 de euro.


21:20 Pentru amatorii de pariuri. Acestea sunt cele mai importante cote la Bet365, în modulul Live.

 


21:10 Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Dorin Rotariu, după ce ProSport a scris ieri că scouterii lui Manchester United l-au testat chiar la București. Jucătorul de 18 ani arată în seara asta multă maturitate în joc. Tocmai a scos un aut de poartă, trăgând în picioarele lui Sânmărtean, spre nemulțumirea vedetei de la Vaslui.


21:07 Galeria Vasluiului are propria agendă. În paralel cu scandările pentru echipa lui Porumboiu, fanii sunt preocupați de problema gazelor de șist și de exploatarea de la Pungești. „Murim, salvăm toată România!” e scandarea serii.


21:00 OCAZII MARI FC Vaslui are cele mai mari șanse de pînă acum. Antal a tras în Bălgrădean, Temwanjera a trimis mingea în bară, apoi a reluat prin fața porții. Apărarea lui Dinamo suferă în ultimele minute.


20:52 PENALTY? Cu gândul la cei 3000 de euro, dinamoviștii au început meciul în forță. Stoican  a cerut penalty la o intervenție în careu asupra lui Dorin Rotariu. Pe reluări se vede cum Sânmărtean bagă cotul în spatele dinamovistului exact când acesta se pregătea să tragă la poartă (foto). Fază discutabilă, Rotariu a părut dezechilibrat.


20:49 FINAL  Viitorul – Chiajna 1-1. Meciul se termină cu nervi. Bambara a fost pe punctul de a se lua la bătaie cu un coechipier. Istvan Kovacs, arbitrul român care iubește cartonașul roșu, și-a făcut normal la Chiajna. L-a eliminat direct pe Serediuc, în minutul 87, pentru un atac cu ambele tălpi înainte. Poza demonstrează că arbitrul este acoperit de regulament.


20:38 Frigul face ravagii la Vaslui. Crainicul stadionului nu se poate aduna să anunțe cum trebuie cele două echipe și are probleme la câteva nume. Astfel, Mansaly Boubakar a devenit „Bucabar”, Diakite Pape e „Papp”, iar antrenorul gazdelor, Liviu Ciobotariu, e „Ciubotaru„. Surprinzător, Temwanjera este tot Temwanjera.

Altfel, interesul pentru meci este uriaș. Vedeți imagini cu cele două galerii. În stanga sunt vasluienii, în dreapta fanii lui Dinamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


20:30 Viitorul are două ocazii importante de a marca, însă Râmniceanu a scos de fiecare dată. Echipa lui Hagi a ratat mult astăzi.


20:13 GLUMA ZILEI. Apropo de Dinamo, tocmai am aflat cum își alintă clubul angajații și jucătorii din Ștefan cel Mare. Mă rog, de lângă Delta Văcărești…De la venirea lui Ionuț Negoiță, patronul hotelurilor Rin, Dinamo este denumit în glumă Rinamo. O glumă a salariaților, inspirată de felul în care Negoiță modelează clubul, cu bani puțini și cu gândul la viitor.


20:09 Cititorii acestui blog au o polemică la capitolul comentarii în privința primei pe care dinamoviștii o au promisă din partea lui Ionuț Negoiță dacă bat diseară: 3000 de euro de căciulă. Nu e atât de important dacă e mult sau puțin, e de văzut dacă dinamoviștii bat și dacă finanțatorul se ține de cuvânt. Asta pentru că, de-a lungul timpului, oamenii care se plâng că bagă banii în cluburile din Liga 1 au apelat la felurite tertipuri pentru a fenta jucătorii cărora le promiseseră anumite prime.


20:03 A început repriza a doua. Cum s-or simți jucătorii celor două echipe la gândul că sâmbătă trebuie să se vadă din nou, pe același stadion și pe același frig? Noutatea va fi că sâmbătă vor schimba vestiarele.


19:50 A venit foaia de joc la meciul de la Vaslui. Dorit de Manchester United, Dorin Rotariu este titular în seara asta. Pe banca de rezerve la Dinamo stă Darius Buia, un alt copil de fost fotbalist care dorește să-și întreacă tatăl.

 


19:42 PAUZĂ‚. Tensiune mare pe banca celor de la Chiajna. După ce 30 de minute a fost bombardat de spectatorii de deasupra care-i cereau să-l scoată pe Neagu, Ionuț Chirilă chiar se pregătea să-l trimită la dușuri pe fundașul dreapta și să-l introducă pe Serediuc, însă lovitura încasată de Welington i-a dat planurile peste cap. Schimbarea se amână, probabil, până după pauză. Puțin mai devreme, Istvan Kovacs i-a atras atenția lui Chirilă că-l va trimite în tribună dacă mai continuă protestele.


19:28 GOOOOOLLLLLLLLL. Viitorul – Chiajna 1-1. Forța colectivă și organizarea defensivă ale lui Chirilă încep să se vadă. Welington egalează elegant (foto), însă jumătate din gol îi aparține lui Neluț Roșu care a dat o pasă cu călcâiul neînțeleasă de fundașii Viitorului. Ce diferență față de meciul de mai devreme.


19:20 Există o singură echipă pe teren, Viitorul. Axente a ratat incredibil din 4 metri (foto), apoi Benzar a tras de la jumătatea terenului, însă Râmniceanu a scos de sub bară, altfel am fi asistat la golul sezonului în Liga 1.


19:05 GOOOOOLLLLLLL Viitorul – Chiajna 1-0. Axente deschide scorul în minutul 6 după ce a scăpat singur de la jumătatea terenului și a tras la colțul lung. Așadar, după plictiseala de la Brașov, avem un meci care începe în forță. Interesant ce va spune la final Ionuț Chirilă, ale cărui vorbe preferate sunt „forța colectivă și organizarea de joc”, despre faptul că fundașii săi au scăpat un adversar de la 45 de metri (foto) în chiar startul jocului. De urmărit declarațiile de la final.


19:00 Grație colegilor de la Digi Sport, iată și echipele de start:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


18:53 Ne îndreptăm și noi atenția spre Chiajna, unde Concordia joacă în deplasare cu Viitorul Voluntari, fost Ovidiu, Constanța și Galați. Cele două echipe vor juca întâi returul, apoi, sîmbătă, și turul, meci rămas restanță de la începutul campionatului. Ca-n Liga lui Mitică, actualmente a lui Gino…


18:48 FINAL. Corona – Ceahlăul 1-0, victorie obținută de brașoveni fără emoții. Peste iarnă, echipa lui Gane rămâne pe ultimul loc în Liga 1, însă are acum 10 puncte, cu 8 mai puțin decât Săgeata, prima formație aflată peste linia retrogradării. Ionel Gane vorbește acum despre „reorganizare”. „E greu, dar ne vom lupta să ne salvăm. Sunt pure speculații că echipa se retrage”.


18:45 În ultimele două minute, jucătorii Ceahlăului au avut trei faze fixe în preajma careului Coronei, două lovituri libere și un corner. De fiecare dată, execuția a fost defectuoasă, fără niciun pericol pentru poarta gazdelor. Mai sunt două minute de prelungire, să vină vacanța!


18:37 E minutul 83 și trei jucători de la Corona au stat întinși pe gazon în ultimele 30 de secunde. Ultimul pe listă este portarul Marc (foto) care, probabil, din cauza frigului a simțit nevoia unui masaj la picior. Deși este doar 1-0, suspansul la Brașov este egal cu 0. Să mai avem totuși un pic de răbdare.


18:26 Vă întrebați, probabil îngrijorați, ce se mai întâmplă la Brașov. Răspunsul este „mai nimic”. Niște băieți în galben, Corona, încearcă să păstreze rezultatul care le-ar aduce abia a doua victorie din sezonul ăsta, alți băieți, în portocaliu – culoarea oficială a orașului Piatra Neamț – , se agită în încercarea de a arăta că vor să egaleze. Victoria Coronei ar fi o mare surpriză și o lovitură teribilă pentru pariori. Puținii inspirați care au mers pe echipa lui Gane își freacă însă mâinile pentru că pot avea Sărbători cu adevărat fericite.

Cota la egal în minutul 80 este 5.00, cota pentru victoria Ceahlăului a ajuns la 67.


18:20 Așadar declarația de mai devreme, Steaua are imperativul acesta al dispersiei de energii pe trei fronturi”, îi aparține celui mai filosof dintre antrenorii români, Valentin Sinescu. Interviul în exclusivitate în care fostul antrenor principal al Astrei vorbește despre meciul de mâine poate fi citit  AICI.


18:10 Mass media din România a vuit astăzi de interesul lui Manchester United pentru Dorin Rotariu, preluând o informație apărută dimineață în tabloidele britanice Daily Mirror și The Sun. Într-un cerc informațional amuzant, informația a plecat ieri de pe www.prosport.ro, fiind furnizată în exclusivitate de Andru Nenciu. CITEȘTE AICI MATERIALUL care a fost preluat dimineață de tabloidele britanice și s-a întors în România pe la prânz sub formă de Breaking News. 🙂


18:01 A început repriza a doua la Brașov. Așa arată un stadion din Liga 1 la mijlocul lui decembrie, când românii aleargă disperați să termine cumpărăturile pentru Crăciun. Vă invit să numărăm împreună spectatorii de la tribuna a doua. Corona – Ceahlăul a costat-o pe DigiSport 100.000 de euro, bani care nu pot fi amortizați niciodată. Mai grav, nici răbdarea telespectatorilor nu poate fi amortizată prea des de meciurile din Liga 1.


17:50 SPIONAJ ONLINE. Surpriză uriașă pe site-ul lui Dinamo, fcdinamo.ro! Angajații paginii oficiale a clubului chiar lucrează profesionist spre deosebire de cei de la Steaua, Astra, Vaslui, Ceahlăul și Viitorul. Poți găsi informații de ultimă oră despre meciul din seara asta, plus poze de la antrenamentul de aseară. Ceea ce ar trebui să fie o normalitate în Liga 1, un flux informațional constant către fani, pare iată o ciudățenie. Felicitări angajaților de la Dinamo!


17:40 SPIONAJ ONLINE. Haideți să vedem ce mai scriu site-urile cluburilor de fotbal din România. Respectul pentru suporteri este la mare preț, lucru observat și etapa trecută. Iată pagina oficială a clubului FC Vaslui, cu doar 3 ore înainte de meciul cu Dinamo.

Cea mai nouă știre este veche de peste o lună și se referă la un amical cu Rapid Suceava. Ok, Vaslui nu este o echipă cu mulți suporteri și, probabil, nu are nici mulți fani cu un apetit pentru informare online, dar o împrospătare a știrilor nu ar strica. Măcar o dată la două săptămâni 🙂 Oare ce părere are despre asta primul suporter al Vasluiului, Adrian Porumboiu?


17:32 Înapoi la Brașov unde Corona dă semne că a obosit după ce a chinuit-o pe Ceahlăul mai bine de jumătate de oră. Unde este echipa bine pusă la punct a lui Miriuță, echipa care în vară alerga de rupea norii, e drept și cu ajutorul unor punguțe misterioase?


17:28 Echipe probabile la meciul de la Vaslui care începe la 20:45.

Vaslui (4-2-3-1): Cerniauskas – Viveiros, Celeban, Cordoș, Mușat – Caue, Madson – Antal, Sânmărtean, Sălăgeanu – Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Dinamo (4-1-4-1): Bălgrădean – Rus, Luchin, Dr. Grigore, Steliano Filip – Thicot –  Rotariu, Boubacar, C. Munteanu, Curtean – Țucudean. Antrenor: Flavius Stoican. Arbitrul meciului va fi Marius Avram.


17:20 GOOOOOOLLLLLLLLLL Corona – Ceahlăul 1-0. Dâlbea înscrie dintr-o lovitură liberă de la marginea careului  (foto) la care portarul Jovici s-a aruncat târziu. Vorbeam mai devreme din vacanță. Ceahlăul pare de fapt intrată oficial în pauză cu toată echipa încă dinainte de meciul cu Steaua, în care formația din Piatra Neamț a fost inexistentă.


17:16 Marian Constantinescu este primul jucător folosit în această etapă care a intrat oficial în vacanța de iarnă. Din motive deocamdată necunoscute, atacantul a fost schimbat de Miriuță în minutul 17 cu Onciu și va mai participa la o acțiune oficială a clubului abia la reunirea din ianuarie. 


17:11 Iată și echipele probabile pentru meciul de la Chiajna care începe la ora 19.00. Practic, Viitorul și Concordia sunt echipe locale, iar sâmbătă, în restanță, vor schimba doar locurile pe tabela stadionului din Chiajna.

Viitorul: (4-2-3-1)Balauru – Bejan, Mitrea, Larie, Toșca – Benzar, Daminută – Cârstocea, N. Dică, Băluță – Axente. Antrenor: Bogdan Vintilă

Concordia: (4-2-3-1) Râmniceanu – V. Crețu, Leca, Melinte, Bucurică – N. Roșu, Ispir- Serediuc, Purece, Onduku – L. Ganea. Antrenor: Ionuț Chirilă


17:05 Ceahlăul nu a mai câștigat în Liga 1 din 22 noiembrie, de la 1-0 cu ACS Poli. De atunci, echipa lui Miriuță a pierdut la Vaslui (0-3) și a făcut 0-0 și 0-2 acasă cu Viitorul și Steaua. Corona, în schimb, are o singură victorie în Liga 1, pe  18 octombrie, 2-1 cu FC Vaslui. 

În modulul live, cotele oferite de Bet 365 pentru acest meci sunt: Corona 4.00, Egal 3.10, Ceahlăul 2.00.


16:53 Ionel Gane trimite în teren următoarea echipă:


16:48 Rămâneți cu noi pentru noi informații înainte de derbyul de mâine. În scurt timp, pe site-ul www.prosport.ro veți putea citi un interviu exclusiv în care personajul principal spune că „Steaua are imperativul acesta al dispersiei de energii pe trei fronturi”. Cine este autorul acestei fraze memorabile? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.


16:38 În 20 de minute, începe Corona – Ceahlăul. Sunt urme de zăpadă pe teren, la Brașov, iar reporterul Digi ne anunță că „sunt și porțiuni de teren moale”. Clasamentul la retrogradare arată acum așa:

 


16:32 Salut, tuturor! Ne așteaptă o zi plină în Liga 1. Începe ultima etapă din 2013, însă anul în prima ligă se va încheia sâmbătă, după restanțele Concordia – Viitorul și Astra – Steaua. Rămâneți pe www.prosport.ro pentru a afla tot ce mișcă astăzi în cele trei meciuri:

17.00 Corona – Ceahlăul / Digi Sport

19.00 Viitorul – Concordia / Digi Sport

20:45 FC Vaslui – Dinamo / Antena 1, Dolce Sport

Costin Ștucan / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…