"Aşteptăm banii pentru transferul lui Goga! Dacă eram rău, Poli nu ar fi fost programată în campionat!"

4 dec 2009 22 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Aşteptăm banii pentru transferul lui Goga! Dacă eram rău, Poli nu ar fi fost programată în campionat!" "Aşteptăm banii pentru transferul lui Goga! Dacă eram rău, Timişoara nu ar fi fost programată în campionat!"

Florian Walter, patronul celor de la Universitatea Cluj, afirmă că Marian Iancu nu a plătit nici până în acest moment toţi banii pentru transferul atacantului Dorin Goian, achiziţionat de FC Timişoara în urmă cu un an şi jumătate.

"Iancu nu este bărbat. Eu aveam o relaţie bună cu el, dar acum nu se mai poate vorbi de aşa ceva. Dacă eram rău, Timişoara nu ar fi fost programată în campionat, dar am încheiat un protocol pentru datoria din transferul lui Goga. Din păcate, cei de la Timişoara nu au dorit să-l respecte, iar acum am făcut plângere şi aşteptăm banii", a declarat Walter.

În vara anului 2008, Dorin Goga ajungea la gruparea bănăţeană în schimbul sumei de 1,25 milioane de euro plus TVA.

300.000 de euro mai are de primit U Cluj de la FC Timişoara.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.