Drăgulescu: "Larisa a vrut să mă taie"

2 oct 2008 61 afişări Comentează şi tu Gimnastica

Marian Drăgulescu a acceptat ieri să vorbească cu ProSport despre tensiunea din familie.

„Regret că s-a ajuns la aşa ceva. Mi-am ieşit din fire, n-am mai suportat situaţia, în fiecare zi, scandaluri şi certuri. Îmi recunosc această greşeală, că am lovit-o cu pumnul. În rest, nu e absolut nimic adevărat din ce a spus Larisa la televizor. Vrea doar să-mi denigreze imaginea, să mă transforme în ultimul om. Nu mai putem continua, ne certăm precum chiorii”, a mărturisit gimnastul în vârstă de 28 de ani.

Drăgulescu a nuanţat: „La un moment dat, lucrurile erau atât de tensionate, încât Larisa a încercat să mă taie cu un ciob. M-am ferit şi, din greşeală, i-a tăiat tendoanele mamei ei care era la noi. Tot ce a spus a fost o invenţie, nimeni n-a dat-o afară. Numai eu am dat bani în familie. Ea n-a muncit nicio secundă. Nu înţeleg de ce mă urăşte în halul ăsta şi nu înţeleg de ce face un circ din căsnicia pe care am avut-o. Am tolerat cinci ani ieşirile ei necontrolate, crizele de isterie, tocmai pentru că erau copiii la mijloc. Cum o vedeţi aşa de mică şi de slabă, e o fire violentă, sparge şi aruncă tot“.

"Larisa visează numai aventuri în jurul lui Marian, mai bine ar avea grijă de copii. Când a venit de la Beijing i-a tăiat toate tricourile" - Ion Drăgulescu, tatăl lui Marian Drăgulescu

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.