Bătaie în familia lui Marian Drăgulescu

2 oct 2008 346 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Bătaie în familia lui Marian Drăgulescu În urmă cu o lună, familia Drăgulescu părea una fericită. Așa arată acum Larisa (foto mic)

Lumea gimnasticii e şocată, după un scandal fără precedent în sportul românesc. Protagonist, unul dintre marii campioni, Marian Drăgulescu, al cărui declin pe plan sportiv se pare că are o explicaţie.

Divorţaţi de ceva timp, medaliatul de la Atena şi soţia sa, Larisa, au convenit să rămână împreună de dragul copiilor, Richard Alexandru şi Beatrice Maria, dar în lumea gimnasticii era binecunoscută starea de tensiune dintre cei doi.

Duminică însă, conflictul a căpătat alte dimensiuni, conform fostei soţii a campionului mondial, iar în cadrul unei emisiuni la OTV, difuzată marţi seara, Larisa a făcut dezvăluiri incredibile. Cu ochiul stâng tumefiat, tânăra a povestit cum Drăgulescu a bătut-o sistematic în trecut, ultimul „tratament” aplicat trimiţând-o direct la spital.

„Mă mai bătea şi înainte, chiar şi în timpul sarcinii, dar acum m-a lovit cu piciorul. După ce m-a bătut, mi-a zis că nu mă mai doreşte şi că mă dă afară din casă cu tot cu copii. Acum, nu l-aş mai ierta, deja s-a ajuns foarte departe. L-am tot iertat pentru că l-am iubit”, a mărturisit Larisa pentru sursa citată.

Fosta soţie a dinamovistului a mers mai departe cu dezvăluirile, acuzându-l pe Marian de comportament deviant.

„El era mereu nemulţumit că niciodată n-a fost plătit pe meritele lui. Încerca să stea şi să se relaxeze la calculator şi aşa agăţa fetele. L-am surprins masturbându-se în faţa monitorului când dialoga pe mesenger. A avut mereu amante, i-am aflat codul de la telefon şi i-am văzut pozele. Am vorbit chiar şi la telefon cu unele dintre ele. Una dintre aceste fete urma să se mărite cu un fotbalist”, a mai spus Larisa.

Totul a început la finele lui 2007

Problemele din familia Drăgulescu au început încă de la sfârşitul anului trecut, la mai puţin de doi ani de la căsătorie.

Tot în urma unui scandal, campionul mondial şi european şi-a scos soţia în stradă şi a schimbat yala locuinţei în care stăteau, Larisa putând intra în casă pentru a-şi lua lucrurile însoţită de poliţie şi de executorul judecătoresc.

A fost momentul care a declanşat divorţul, gimnastul declarând atunci că nu mai doreşte să împartă acelaşi acoperiş cu ea.

După ce mariajul a fost desfăcut, cei doi au continuat să locuiască împreună, părând un cuplu fericit. Ei au împreună doi copii, Beatrice Maria, în vârstă de 3 ani, şi un băiat de un an, Richard Alexandru.

"Marian mi se pare un om bolnav, dacă se masturba în faţa calculatorului. A fost surprins de multe ori chiar şi de copii" - Marieta Stoica, mama Larisei Drăgulescu

"Sunt șocat, nu am cuvinte, este un moment greu pentru familia Drăgulescu și le doresc să aibă maturitatea să-l depășească demn" - Adrian Stoica, președintele FRG


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.