VIDEO | Burleanu, după plecarea singurului opozant care invocase deficitul FRF şi eşecurile pe plan sportiv: "Acum nu vom mai avea voturi împotrivă!". Lovitură în plină Adunare Generală a FRF: se cere în instanţă dizolvarea federaţiei

17 apr 2019 4770 afişări Special

Tudor Iacov, preşedintele de la Progresul Bucureşti, a intrat în contre cu conducerea FRF la începutul Adunării Generale de miercuri, după ce Burleanu şi oamenii săi au aflat că s-a cerut dizolvarea FRF în instanţă. Iacov a încercat să depună un memoriu la începutul şedinţei, în timp ce oamenii lui Burleanu, din sală, au început să huiduie. Preşedintele de la Progresul, care şi în trecut a reclamat neregulile comise atât de Mircea Sandu, cât şi de Răzvan Burleanu, nu a fost lăsat să depună actul, fiind îndrumat către secretariat.

Nemulţumit că Iacov l-a contestat şi anul trecut, când a fost reales în funcţia de preşedinte al FRF, Burleanu a dat dispoziţie ca federaţia să ceară în instanţă dizolvarea Progresului în contul unor taxe neplătite. La rândul său, Iacov a invocat faptul că, într-un caz similar cu cel de la federaţia de tenis, Burleanu a fost reales în 2018 de nişte votanţi care nu figurează ca membri a FRF la Registrul federaţiilor sportive de la Tribunalul Bucureşti. Votul acestora este, aşadar, nul, pentru că statul român nu-i recunoaşte ca făcând parte din federaţie.

„Burleanu mi-a spus că-l cam încurc cu procesul ăsta. I-am spus că pe el îl încurcă legea, nu procesele mele“, a declarat Iacov pentru ProSport, după incidentul de miercuri.

Reprezentantul Progresului a votat de 3 ori în Adunarea Generală de miercuri împotriva propunerilor lui Burleanu. A fost singurul vot împotrivă, restul adunării ridicând mâna monolitic „pentru“ la absolut tot ceea ce a propus preşedintele FRF.

Mulţumit că a părăsit sala Tudor Iacov – care deschisese discuţia despre deficitul financiar grav al FRF şi despre lipsa de performanţe sportive a loturilor naţionale – Burleanu li s-a adresat celor rămaşi: „Acum nu vom mai avea niciun vot împotrivă!“.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.