La mulţi ani, 2018! VIDEO: campionii vin la ProSport cu 12 mesaje de pe podium, de pe saltea, din apă, ori direct din iarbă, pentru 12 luni de top. Campioana europeană Eliza Samara: "Sper să pot să aduc mai multe medalii pentru mine şi pentru fani"

31 dec 2017 891 afişări Comentează şi tu Special
La mulţi ani, 2018! VIDEO: campionii vin la ProSport cu 12 mesaje de pe podium, de pe saltea, din apă, ori direct din iarbă, pentru 12 luni de top. Campioana europeană Eliza Samara: "Sper să pot să aduc mai multe medalii pentru mine şi pentru fani"

"Primul 11" al campionilor plus antrenorul 'selecţionatei' vă urează, prin intermediul ProSport, ca în anul care vine să primiţi doar veşti de bine.

Spune-i anului ce vine să te prindă măcar în weekend la sala de sport, cum ar vrea Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast din istoria României.

Spune-i anului ce vină să adune noi obiective îndeplinite - de la mereu zâmbitoarea şi eleganta Sandra Izbaşa şi multă sănătate în contul tău - de la vicecampioana lumii pe 2017 la lupte libere, Alina Vuc. Spune-i anului ce vine, din partea Cameliei Potec, să îţi lase mai mult timp liber pentru a face sport. Spune-i anului ce vine să te ţină alături de cei dragi, cum îţi doreşte Daniel Isăilă, antrenorul care ştie să se facă atât de bine ascultat de jucătorii săi pe terenul de fotbal.

Spune-i anului ce vine să te ţină mai departe cu inima alături de sportivii români, chiar şi atunci când îţi vine să îţi smulgi părul din cap, trăind clipele grele prin care trece, aşa cum te îmbie Andreea Răducan. La fel de aproape cu inima de ei ca atunci când sărbătoreşti marile victori,i precum a fost titlul european adus de fetele de aur ale tenisului de masă românesc - Eliza Samara, Bernadette Szocs şi Daniela Dodean. Spune-i apăsat anului ce vine că fiecare medalie a campioanei europene Eliza Samara este şi a ta, pentru că aşa spune inimoasa constănţeancă, şi ţine-i pumnii să se umple de aur şi să ţină imnul României pe lista de şlagăre la marile concursuri. Spune-i anului ce vine să nu te lase să uiţi nicio clipă că în meciurile-fulger de la tenis de masă trăieşti intens alături de români lupta cu armata de copii cu ochişori oblici care au colonizat toate sălile în care se plesnesc urmaşele mingilor de celuloid, cum te roagă şi Ovidiu Ionescu. Spune-i anului ce vine şi că orice ar trimite spre tine cu viteze, ca să te încerce, o să zâmbeşti când o să îţi aminteşti de inima trimisă de o altă campioană europeană, Bernadette Szocs.

Spune-i anului ce vine că vei avea încredere în tine 365 de zile, cum te-a îmbiat Alina Dumitru, exact cum a avut şi ea atunci când tăvălea rivalele pe tatami în 2008 şi câştiga aurul olimpic la Beijing.

Tu, fanule al sportului, spune-i anului ce vine să fie unul fericit, aşa cum ţi-a dorit canotoarea Laura Oprea, desemnată „Sportivul Anului” la CSA Steaua în 2017, cu trei medalii de aur câştigate la canotaj la Campionatele Europene şi Mondiale. Spune-i anului ce vine că va fi mult mai bun decât cel care ne părăseşte, cum plusează Canotoarea Secolului, Elisabeta Lipă şi aşa va fi.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.