Toată lumea îl laudă, dar nimeni nu ştie prin ce a trecut: "A avut o copilărie tristă, se vede că l-a marcat!" De ce nu a mai ajuns Stanciu la Dinamo sau Astra

28 mar 2016 18099 afişări ProSport Live
Toată lumea îl laudă, dar nimeni nu ştie prin ce a trecut: "A avut o copilărie tristă, se vede că l-a marcat!" De ce nu a mai ajuns Stanciu la Dinamo sau Astra

Nicuşor Stanciu a impresionat la echipa naţională, în meciurile amicale cu Lituania şi Spania, iar Adrian Porumboiu îi prevede un viitor măreţ tânărului fotbalist. 

Porumboiu, fost patron la Vaslui (n. red. prima echipă importantă din cariera lui Stanciu), dezvăluie şi amănunte mai puţin cunoscute despre viaţa jucătorului de Steaua. Stanciu a avut o copilărie plină de lipsuri, dar a reuşit în cele din urmă să treacă peste acele momente şi să-şi clădească o carieră de succes.

De asemenea, Porumboiu a spus că Dinamo şi Astra au încercat să profite de interdicţia de transferuri pe care o avea FC Vaslui şi să-l "fure" pe Stanciu, însă fosta grupare moldavă a izbutit să-l păstreze.

"Nicuşor Stanciu poate să urce 4-5 clase peste ce e acuma. Are talent, dar ne pripim să-l lăudăm prea tare. Eu nu l-aş lăuda aşa tare, îi mai trebuie pregătire, forţă. Are momente când dispare din joc sau pierde cu uşurinţă unele mingi. Dacă vine cineva cu un DVD doar cu sclipirile lui, spargi băncile. Dinamo l-a luat de la noi, de la Vaslui, şi noi l-am luat când aveam interdicţie la transferuri. Noi aveam perioadă de interdicţie în perioada în care l-am luat noi pe Stanciu şi a fost dus la Dinamo, dar era dublă legitimare. Au făcut o greşeală. Am vorbit cu Dinamo să lase jucătorul în pace că nu aveau nicio şansă şi asta a fost. A vrut să-l ia şi Astra, au fost mai mulţi. Steaua i-a ridicat cota, toate astrele s-au aliniat în favoarea lui.

E un tip introvertit, nu e comunicativ. Se vede că a avut o copilărie tristă, provine dintr-o familie de oameni nevoiaşi. Se vede că l-a marcat treaba asta. A făcut acum un pas uriaş şi cred că va gestiona bine acest moment. Până la urmă, contează ce face pe teren, nu ce caracter sau comportament are",
a declarat Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.