ProSport LIVE 31 august | Nana Falemi a dezvăluit în ce condiţii la plecat de la Steaua şi a analizat lotul convocat de Iordănescu pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia

31 aug 2015 1250 afişări ProSport Live

Costin Ştucan vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:00, la ProSport LIVE, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Costin Ştucan şi Cristian Scutariu l-au avut ca invitat pe Nana Falemi, fost jucător al Stelei în perioada 2000-2005. Falemi a dezvăluit motivele care au stat la baza înlăturării sale din Ghencea, a analizat lotul convocat de Anghel Iordănescu pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia şi a realizat un "portret" amuzant al uneia dintre cele mai bune generaţii de jucători pe care a avut-o Steaua.

De asemenea, la ProSport LIVE aţi putut afla ultimele noutăţi dinaintea startului US Open, precum şi o scurtă analiză a evoluţiei lui Robi Mureşan care a devenit campion naţional la motociclism viteză.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până joi, de la 10:00, pe www.prosport.ro

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.