PROSPORT LIVE 15 iulie | Erik Lincar a vorbit despre meciul Stelei cu Trencin, despre foştii săi colegi din Ghencea şi despre o serie de partide "ciudate"

15 iul 2015 21569 afişări ProSport Live

Costin Ştucan vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:30, la ProSport LIVE, primul şi singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Invitatul ediţiei de miercuri, 15 iulie, a fost Erik Lincar. Fostul mijlocaş al Stelei a analiza alături de Costin Ştucan partida de debut a Stelei în preliminariile Champions League, cu slovacii de la Trencin, şi a vorbit despre foştii săi colegi din Ghencea şi despre o serie de partide "ciudate".

Adresează-i întrebările tale lui Lincar în zona de comentarii, iar fostul stelist va răspunde în direct

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până joi, de la 10:30, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

La ProSport LIVE ne vom bucura împreună pentru performanţele obţinute de sportul românesc, vom analiza din toate punctele de vedere cele mai importante competiţii, vom critica desele derapaje ale personajelor din sportul românesc şi ne vom distra pe seama lor, atunci când este cazul.  Iar pe voi vă aşteptăm să participaţi la realizarea emisiunii din toate punctele de vedere: cu texte, opinii, fotografii sau clipuri video şi chiar intervenţii LIVE prin Skype, Google Hangouts, FaceTime sau Whatsapp. În fiecare ediţie a emisiunii sunteţi invitaţi să comentaţi cu reporterii ProSport evenimentele zilei.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până joi, de la 10:30, pe www.prosport.ro!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.