EXCLUSIV | Cum s-a schimbat viaţa lui Mihai Neşu în ultimii 8 ani: "E un exemplu, trebuie scos în faţă". Ajuns în scaunul cu rotile, fostul fundaş îşi urmează pasiunea ascunsă

9 apr 2019 3915 afişări ProSport Live

În urmă cu opt ani, Mihai Neşu (36 de ani) a suferit un accident care i-a schimbat viaţa, iar George Ogăraru a explicat la ProSport Live cum s-a schimbat viaţa fostului fundaş.

George Ogăraru a vorbit despre starea actuală a lui Mihai Neşu: "Bucuriile lui sunt simple. Sunt acele momente simple ale zilei. Se trezeşte, merge la sală, lucrează, vede copiii aceia din cadrul fundaţiei. Fundaţia e practic motorul lui, îl face să meargă mai departe. Proiectele, mai nou designul, îşi doreşte foarte mult să dea curs pasiunii lui. Asta a lucrat înainte de fotbal, la arte. Face design de interior, are foarte multe de făcut şi le face foarte bine.

Suntem mândri de ceea cef face Mihai în condiţia lui, este un adevărat exemplu. Avem multe exemple în ţara astra. Trebuie să le scoatem în evidenţă, să le vadă şi oamenii. Prea sunt ascunse exemplele şi liderii, la noi în ţară. În schimb sunt promovate tot felul de alte lucruri", a spus George Ogăraru, la ProSport Live.


PASCAL PAMFIL / MEDIAFAX FOTO

Pe 10 mai 2011, Alje Schut a căzut peste Neşu, la un antrenament al olandezilor de la Utrecht, producându-i acestuia o fractură cervicală. De atunci, Neşu e în scaun cu rotile. După ce a ajuns în scaunul cu rotile, Neşu a dezvăluit ce simte: "Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu.

Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun. Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal."

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.