EXCLUSIV | Anunţul care îi va revolta pe fanii lui Dinamo: "E un litigiu"

17 ian 2019 14090 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Anunţul care îi va revolta pe fanii lui Dinamo:  "E un litigiu"

Cristian Balaj, consilier al ministrului Tineretului şi Sportului Bogdan Matei, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre situaţia reconstruirii stadioanelor din Bucureşti, în vederea găzduirii Campionatului European din 2020. Fostul arbitru a oferit informaţii în privinţa stadiului construcţiilor şi care sunt şansele ca acestea să fie terminate până la începerea competiţiei. Stadioanele Giuleşti, Ghencea şi Arcul de Triumf au toate şansele să fie gata, dar cel al lui Dinamo nu.

Din precizările lui Balaj, începerea proiectului care vizează stadionul din "Ştefan cel Mare" depinde de un litigiu care nu a fost până acum rezolvat. Guvernul nu poate face nimic în acest moment: ”Guvernul vrea să reconstruiască Stadionul Dinamo, dar e un litigiu. Nu se poate face nimic până când nu se termină problemele. Totuşi, ca suporter, nu poţi să spui că iubeşti Dinamo dacă nu mai mergi la meciuri pentru o astfel de problemă.

Stadionul Dinamo nu va fi finalizat la timp. Ultima discuţie a abordat problema procedurilor şi e mai dificil în cazul lor. Cel mai probabil, el nu va fi construit în perioada următoare”, a declarat Balaj la ProSport Live.

Din precizările fostului arbitru, celelalte stadioane vor fi gata şi vor putea fi folosite până la începerea Campionatului European de la anul: ”Arenele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf sunt în grafic şi nu vreau să mă gândesc că acolo construcţiile nu vor fi finalizate până în 2020. S-au alocat bugete mari şi e normal să se termine până atunci”.

După intervenţia lui Balaj, un oficial al clubului Dinamo a confirmat informaţia: ”Va fi gata la un moment dat, dar e clar că acest lucru nu se va întâmpla până în 2020”. 

Despre posibilitatea ca Stadionul Dinamo să nu fie gata până la începerea Campionatului European a vorbit Adrian Cefalan, directorul Companiei Naţionale de Investiţii, într-un interviu realizat de Matei Udrea. Articolul poate fi citit aici.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.