VIDEO şi FOTO | Suporterii Stelei nu au suportat că au ratat promovarea! Haos pe terenul din Regie, imediat după fluierul de final al arbitrului: jucătorii lui Carmen au fugit de frică

2 iun 2019 24077 afişări Fotbal Intern

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 pentru a doua oară la rând. După ce rapidiştii au fost prea puternici în 2018, acum Carmen a încurcat-o pe Steaua, iar suporterii din peluză nu au suportat umilinţa înfrângerii şi a rămânerii în Liga 4. 

Steaua a ratat promovarea în Liga 3, după un meci decis de un autogol, pe finalul primei reprize. Carmen Bucureşti va juca în dublă manşă cu reprezentanta judeţului Călăraşi pentru un loc în eşalonul superior. 

Cei aproximtiv 1.000 de suporteri de la peluza din spatele porţii lui Carmen au pus o presiune constantă pe jucătorii adverşi, pe parcursul meciului, dar la final au rămas şocaţi, iar spiritele s-au încins. 

Câteva zeci de persoane din primele rânduri au sărit gardul şi au intrat pe teren, dar haosul general a fost calmat rapid de forţele de ordine. Din fericire, nu au existat incidente grave, iar suporterii au fost împinşi înapoi în peluză. 

GALERIE FOTO AICI cu incidentele de la final

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.