VIDEO | Interviul în care Gâlcă şi-a lămurit situaţia: "Plec de aici cu experienţa acumulată, dar vă spun că nu am semnat cu nimeni!". Ce spune despre Mirel Rădoi

29 mai 2015 11957 afişări Liga 1

Steaua a cucerit titlul în acest sezon după o lungă suferinţă. Echipa antrenată de Costel Gâlcă nu a reuşit să câştige la Iaşi, 0-0 cu CSMS, însă a profitat de faptul că ASA Tg. Mureş a fost învinsă acasă cu 2-1 de Oţelul Galaţi şi a ridicat trofeul de campioană în sezonul 2014/2015. Antrenorul Stelei s-a descătuşat după meci şi, mai darnic în declaraţii decât a obişnuit, şi-a lămurit situaţia mai ales în contextul în care imediat după sărbătoarea de la Iaşi, Gigi Becali anunţa că Gâlcă şi-a terminat contractul. 

Domnule Gâlcă, care sunt primele sentimente care vă încearcă după acest meci?
Sunt foarte, foarte bucuros că am câştigat acest campionat, am suferit foarte, foarte mult tot returul. Dar mă bucur că jucătorii au avut puterea de a reveni, de a se mentaliza şi de a reveni pe primul loc.

Aţi mai avut vreodată emoţii precum în seara asta?
Aşa emoţii nu am mai avut de mult, ca jucător nu avea pentru că eram pe teren. Era altceva, puteai să ai emoţii la început, dar nimic mai mult. Când eşti pe teren te focalizezi la joc şi nimic mai mult.

Reuşiţi să cuceriţi trei trofee din trei posibile? Mai rămâne şi finala Cupei României.
Da, am câştigat două trofee până acum, însă azi l-am cucerit pe cel mai important. Dar vă spun, cel de-al treilea va fi greu de câştigat pentru că euforia trebuie să fie mai scurtă şi să ne gândim la finala Cupei. 

Cât de greu a fost acest sezon pentru dumneavoastră?
Foarte greu, mai ales returul unde s-a văzut că jocul nostru nu a fost chiar aşa de bun. Ne-au lipsit cei trei jucători care au plecat în iarnă şi am suferit foarte mult. 

V-a mulţumit prestaţia jucătorilor în seara aceasta?
Au făcut un efort extraordinar. Aţi văzut şi dumneavoastră, şi noi cu Botoşaniul am rămas în opt şi le-a fost foarte greu să ne dea gol. La fel şi Iaşiul, s-au pus pe două linii şi au aşteptat să iasă pe contraatac. Cu toate acestea ne-am creat câteva faze de gol, dar nu le-am concretizat pentru că şi portarul lor a a avut o zi foarte bună.

Finala Cupei României va fi ultimul meci al dumneavoastră pe banca Stelei? Gigi Becali tocmai a confirmat că Mirel Rădoi va veni pe banca Stelei.
E binevenit, v-am spus şi înainte. E binevenit, îi doresc mult succes şi nimic mai mult.

Tot Becali spunea că dumneavoastră v-aţi înţeles deja pentru următoarea destinaţie.
Nu, eu nu am semnat cu nimeni! Nu pot să vă ascund că am vorbit cu diferiţi reprezentanţi, dar nimic mai mult. Nimic concret. Îmi doresc să mă despart de Steaua cu al treilea trofeu, sper să îl câştigăm. 

A fost, până la urmă, plăcută experienţa de la Steaua?
Foarte plăcută pentru că am învăţat multe lucruri şi cred că am plecat cu o experienţă foarte mare de aici.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.