VIDEO EXCLUSIV | Dovada că Ganea minte: expresia incalificabilă folosită la adresa jurnalistei LookTV! Vezi tot dialogul dintre cei doi! ATENȚIE! LIMBAJ LICENȚIOS. UPDATE: Reacția celor de la Voluntari

  • Publicat:
  • Actualizat:

Ionel Ganea a mințit în interviul pe care l-a acordat pentru ProSport în această dimineață. Deși antrenorul a susținut că nu a înjurat-o pe jurnalista Alina Iosub, imaginile video pe care ProSport le prezintă în exclusivitate dovedesc faptul că fostul internațional român a avut un comportament inacceptabil.

Totul s-a petrecut la interviurile de după meciul CSMS Iași – Voluntari 0-1. La cadru a venit atacantul Andrei Cristea, iar după ce acesta a vorbit în direct, Ganea este auzit cum o numește ochelaristă pe ziarista Look TV. Aceasta îi atrage atenția asupra exprimării, iar antrenorul îi răspunde zeflemitor: „Eu sunt de la țară„. Între timp, Ionuț Voicu se așezase la cadru și încerca, timid, să oprească disputa dintre antrenorul de la Voluntari și jurnalistă. După interviul lui Voicu, la cadru a apărut Vasile Maftei.

În acest moment, Ganea este auzit pe imagini când vociferează, iar Alina Iosub îi spune:

  • Iosub: Aștept să-ți ceri scuze. Nu se vorbește așa în mod civilizat.
  • Ganea: Vrei să-ți mai zic ceva?! Mânca-mi-ai p*** să mi-o mănânci! Mi-am cerut scuze, na!
  • Iosub: Halal comportament! Se vede că ești un țăran!
  • Ganea: Pișato! Taci că poate te pun acolo, pe reclame. Taci din gură!
  • Iosub: Nu-mi spui tu mie când să tac!
  • Maftei: Hei, hei! Gata!
  • Iosub: Nu vreau

Maftei a încercat să aplaneze conflictul, însă în loc să-i atragă bărbătește atenția antrenorului său că se comportă incalificabil, i se adresează tot jurnalistei cu un blând: „Gata!” Disputa dintre Ganea și Alina Iosub a continuat, iar la final jurnalista l-a amenințat pe antrenor. Dialogul si filmul finalului dialogului dintre Ganea și Iosub poate fi urmărit aici.

Recunosc, atenție!, sunt și în postul Paștelui, recunosc că nu am înjurat-o de mamă. Sunt în postul Paștelui, țin post. Nu am înjurat-o. Ieri, am fost la Sfânta Parascheva…Nu am amenințat-o că o dau cu capul de pereți
Ionel Ganea, pentru ProSport, în această dimineață

 

DE UNDE A PORNIT TOTUL

Ganea: Hai, mă, că.. (indescifrabil).
Ganea: Hai, tu, ochelaristo!
Reporter: Dar vorbește civilizat.
Ganea: Avem avion!
Reporter: Vorbește civilizat, nu sunt ochelaristă, puțin respect!
Reporter: Domn…
Ganea: Păi nu sunt?
Reporter: Păi nu! Se vede că nu ești.
Ganea: Sunt de la țară.
Reporter: Păi ești!
Reporter: Aștept să-ți ceri scuze, că nu se vorbește așa.
Ganea (indescifrabil) Mânca-mi-ai p*** să mi-o mănânci!
Reporter: Halal comportament.
Reporter: Se vede că ești un țăran.
Ganea: Pișato. Taci că poate te pun acolo, pe reclamă! Taci din gură!
Reporter: Nu vreau!

Ce nu s-a văzut pe camerele de la Digi și Look Tv

După acest schimb de replici, Ganea a venit la microfon, iar Alina Iosub i-a adresat, profesionist, întrebări. După ce a terminat, antrenorul este văzut când se apleacă spre jurnalistă, încercând să o sărute. Aici, Alina Iosub se ferește și îi strigă: „A treia oară la Botoșani, s-ar putea să nu te întorci viu la București! Îți promit, îți promit asta! Te pup, Ionel! Ai grijă la Botoșani să nu pleci rupt”.

Într-o nouă filmare, publicată de site-ul sportmoldova.ro se vede dintr-un alt unghi momentul în care Ganea se apleacă spre jurnalistă. După amenințarea cu mersul la Botoșani, Ganea este auzit spunând: „La Botoșani când jucăm?”. Alina Iosub îi răspunde pe un ton batjocoritor: „Nu știu, de Paști!”.

De la distanță, Ganea îi strigă, hohotind: „Auzi, crezi că mai rămâi până de Paști?”. Antrenorul de la Voluntari o amenință voalat pe jurnalistă că ar putea să fie dată afară până de Paște, pe 1 mai 2016. 

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru ProSport, Ionel Ganea a încercat să se disculpe precizând că nu a existat niciun conflict și nici nu a folosit un limbaj licențios.

„Lucrurile nu au stat așa. Fata, nici nu o cunosc, nu știu cine e. I-am zis: „Vă rog, dacă puteți să ne luați un pic mai repede!”. Trebuia să plecăm la aeroport. Nu folosesc cuvântul ăsta niciodată la femei. Cu „fă”. Uite, și nevastă-mea e aici lângă mine. Deci, eu nu folosesc cuvântul ăsta, „fă”. Ea mi-a răspuns mie la per tu. Atunci, eu i-am zis: „Tu, ochelaristo, tu ce faci, te tragi cu mine de șireturi!?”. Asta a fost. După aia, ea mi-a răspuns tot la per tu. Sunt și în postul Paștelui, recunosc că nu am înjurat-o de mamă. Sunt în postul Paștelui, țin post. Nu am înjurat-o. Nu am pentru ce să-mi cer scuze. Nu am folosit cuvintele despre care spune ea”, a declarat Ionel Ganea într-un interviu pentru ProSport.

Reacția oficială a LookTV

Incidentul a fost comentat de Sergiu Penciu, coordonatorul Departamentului Sport de la Look TV, care și-a cerut scuze pentru amenințările jurnalistei la adresa antrenorului, dar a precizat și că așteaptă scuzele clubului Voluntari:

„Ținând cont că fotbalul este elementul principal în jurul căruia ne desfășurăm activitatea am considerat că ar fi bine să nu mai escaladăm acest subiect și să ne concentrăm pe meciurile din Liga 1 Orange. Văzând cu regret declarațiile domnului Ionel Ganea vom pune la dispoziția presei înregistrarea cu injuriile adresate colegei Alina. Nu am vrut să escaladăm acest subiect care nu face bine fotbalului și este de regretat ceea ce s-a întâmplat. Am așteptat ca antrenorul echipei FC Voluntari să își prezinte scuzele într-un mod bărbătesc și astfel să încheiem discuțiile. Încă așteptăm aceste scuze pentru a putea trece evident la subiectele importante ale zilei și anume meciurile din Liga 1 Orange! Voi încheia cerând scuze public pentru vorbele, de asemenea, de regretat ale colegei noastre Alina și nu voi încerca să gasesc alibi pentru acestea. Ca și un ultim aspect vă asigur că îmi voi rezerva dreptul de a nu mai promova nici o reacție a antrenorului Ionel Ganea în emisiunile mele Fotbal Look!”.

Ce spun oficialii lui FC Voluntari despre incident

Sâmbătă după-amiază, oficialii lui FC Voluntari au emis un comunicat de presă, prin care își exprimă poziția față de incidentele de la Iași:

Fotbal Club Voluntari condamnă evenimentele grobiene  care i-au avut în prim plan pe antrenorul echipei de fotbal Ionel Ganea și pe reprezentanta postului de televiziune Look TV, jurnalista Alina Iosub, la finalul partidei dintre CSMS Iași și FC Voluntari.

 Inerentele polemici trebuie să păstreze un cadru constructiv și să fie purtate într-un dialog civilizat, indiferent dacă protagoniștii se află în fața sau în spatele microfoanelor.
Dincolo de ecranele televizoarelor, lumea sportului și, în special, cea a fotbalului rămâne una dură și împinsă către multe sacrificii.
Astfel, interacțiunea obligatorie din punct de vedere profesional dintre oamenii de sport si mass media  trebuie menținută doar între barierele impuse de regulamente.
Dacă dorim să atragem copiii către sport și să le inoculăm o educație sănătoasă, comportamentul trivial, jignirile și proferarea amenințărilor trebuie puse la zid și eliminate, indiferent cine le inițiază.

FC Voluntari îi asigură pe toți reprezentanții mass-media că va păstra aceleași relații deschise către dialog și respect, ca și până acum.

Costin Ștucan / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de la Pro TV
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de…
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani