Insistenţele lui Mihai Teja dau roade. VIDEO | Poli Iaşi se va pregăti pe un teren nou: ”Va fi ca pe Naţional Arena”

1 iul 2019 3655 afişări Liga 1

După ce antrenorul Mihai Teja a condiţionat rămânerea la Poli Iaşi de modernizarea terenurilor de antrenament şi de joc, lucrurile au început să se mişte în Copou.

De câteva zile, la terenul 2 din Complexul ”Emil Alexandrescu” se lucrează de zor. Terenul a fost decopertat şi până la revenirea echipei din cantonamentul de la Bolu va arăta ca nou. Cel puţin asta promit cei care lucrează la suprafaţa de joc.

”Terenul a fost decopertat şi după efectuarea lucrărilor necesare va fi pus un nou gazon. Data de finalizare a proiectului este 5 iulie, atunci când echipa revine din cantonamentul din Turcia. Terenul va avea un sistem de drenaj nou, rulourile de iarbă sunt deja aduse. Va fi o suprafaţă de joc foarte bună, aşa cum este pe Naţional Arena”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie, pentru ProSport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.