EXCLUSIV | Iuliu Mureşan: "Ajung eu la Cluj şi semnează Arlauskis!" Lituanianul revine în România după doi ani, dar nu are postul asigurat: "La CFR apără cel mai bun portar din Liga 1!"

15 aug 2017 8729 afişări Liga 1

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a declarat în EXCLUSIVITATE la ProSport LIVE că Arlauskis va semna contractul cu gruparea din Cluj în cursul acestei zile: "Ajung eu la Cluj şi semnează!". Mureşan a precizat că a fost dorinţa lui Dan Petrescu de a-l aduce pe portarul litunian, iar după scandalul cu Mincă întreaga conducere a clubului s-a concentrat pe realizarea acestei mutări. Deocamdată, Vâtcă este titularul CFR-ului, portarul în vârstă de 35 de ani primind doar un gol în acest sezon.

De asemenea, Mureşan a precizat că a avut o ofertă de ultim moment pentru unul dintre fotbalişti, însă nu a dorit să ofere nici numele clubului, nici pe cel al jucătorului.

"Discuţiile cu Arlauskis sunt foarte avansate. Lipseşte să ajung eu la Cluj că se semneze. Semnează astăzi, e deja la Cluj. Nu ştiu dacă intră direct titular, deocamdată văd că apără la CFR cel mai bun portar din Liga 1: a primit un singur gol.

Avem ofertă pentru un jucător pe care l-am declarat netransferabil. Am avut ofertă la început din afara ţării, şi mai nou şi din Liga 1. Nu pot să vă dau numele jucătorului şi nici pe cel al clubului din România, nu e corect", a declarat Iuliu Mureşan la ProSport LIVE.

Arlauskis revine în campionatul României după o pauză de doi ani. Goalkeeper-ul în vârstă de 29 de ani a apărat la Unirea Urziceni în perioada 2008-2010 şi la Steaua în sezonul 2014-2015. A fost între timp la Rubin Kazan, iar din 2015 a fost achiziţionat de Watford.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.