EXCLUSIV | Cristi Pulhac: "Se joacă la pariuri şi-n Liga 1, şi-n Liga a 2-a! Eu am fost neplătit aproape un an! Erau unii care nu aveau nimic în frigider..." + De ce sunt patronii vinovaţi!

25 ian 2019 6706 afişări Liga 1

Cazul lui Voduţ, jucător dat afară de la Viitorul, fosta campioană a Ligii 1 Betano, pentru că a pariat chiar pe un meci al propriei echipe, nu e singular. La ProSport LIVE Cristi Pulhac, a făcut dezvăluiri incredibile, a oferit exemple concrete şi a detaliat perioada neagră de la Petrolul, unde jucătorii au fost neplătiţi aproape un an.

"Se joacă la pariuri. De unde îmi dau seama? Sunt salarii foarte mici în Liga a 2-a şi nici aşa nu sunt plătite. Jucătorii au şi ei familii, iar când ai trei luni şi nu aduci niciun ban în casă. Plus, că sunt unii din familii mediocre sau mai sărăcuţe, nu au ajutor şi atunci...joacă de toate, tenis orice", a tunat Pulhac la ProSport LIVE.

Ex-apărătorul lui Dinamo, acum în vârstă de 34 de ani, a detaliat: "Acum, sincer! Văd atâtea reclame pe tricourile din Liga a 2-a cu diferite firme de pariuri. Tu îmi aduci firma în casă, mi-o prezinţi, atunci la ce te aştepţi? La TV văd reclame la fel.

Cred că şi la Liga 1 se pariază. Uite, cazul Timişoara! Jucătorii erau neplătiţi de 7 - 8 luni. Ce să faci, să stai numai cu pizza?"

Exemplul concret oferit de fostul jucător pe vremea când evolua la Petrolul, în perioada 2015 - 2016. "La Petrolul am fost neplătiţi aproape un an. Nu am recuperat niciun ban nici acum. De ce? La noi dacă se dă o lege, se dă şi ceva ca să o ocoleşti. S-a intrat în insolvenţă, apoi în faliment...

Cine şi-a strâns bani se descurcă, joacă de plăcere, dar cine nu...Ne împrumutam între noi, unii nu aveau nimic în frigider! Bine, acum nu le pune nimeni patronilor sabia deasupra capului. 'Dă-le banii jucătorilor', spun asta la modul general. Nu îmi duc aminte ca jucătorii să se grupeze, să ceară socoteală pentru că patronul spune: 'Du-te, că vine altul'. Zice că sunt o sută la uşă. Se practică asta, au de unde alege.

Atunci dacă sunt puţine echipe şi mulţi jucători...Altceva: văd că se dau câte 16 fotbalişti şi se aduc alţi 14...Păi, faci o greşeală la 14 jucători? Dacă greşeşti mai mult de două - trei transferuri însemnă că problema e la tine ca antrenor", a încheiat Pulhac la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.