L-au obligat să-şi prezinte scuzele? VIDEO | Omul care l-a făcut K.O. pe jucătorul Stelei a revenit cu un discurs prin care îndeamnă la calm

4 mai 2019 2175 afişări Fotbal Intern

Răzvan Deaconu, cel care l-a făcut K.O. pe stelistul Mihai Cosmin, a oferit o nouă declaraţie prin care încearcă să mai domolească spiritele. Jucătorul echipei Victoria a dat senzaţia că ar fi fost forţat de cineva să-şi prezinte scuzele. Deaconu i-a lăudat pe suporterii Stelei, despre care a spus că sunt unici în România, după ce a spus că Mihai Cosmin este un jucător cu nişte calităţi extraordinare.

Răzvan Deaconu şi-a prezentat scuzele printr-un clip video: "Incidentul ce a avut loc este un fapt regretabil şi nu are ce căuta într-un mediu sportiv. Încep prin a îmi cere scuze faţă de Mihai Cosmin, un fotbalist cu calităţi foarte bune, şi faţă de familia acestuia, care i-a dat o educaţie exemplară. Nu în ultimul rând, doresc să-mi cer scuze faţă de suporterii Stelei, mai exact faţă de Peluza Sud. Aceştia au dat dovadă de devotament faţă de echipă, prin modul în care i-au sprijinit pe jucători, şi sunt un exemplu pentru toţi cei care se consideră suporteri în România. Vă mulţumesc şi sper să înţelegeţi că tot ce s-a întâmplat este o greşeală", a spus Răzvan Deaconu.

Fotbalistul Mihai Cosmin, de la echipa antrenată de Marius Lăcătuş, a fost lovit cu pumnul în faţă în repetate rânduri de Răzvan Deaconu, fotbalist al gazdelor. Totul a plecat de la un fault la centrul terenului, moment care a declanşat furia fotbaliştilor gazdă, arbitrul eliminând doi jucători de la Victoria la scorul de 5-0 pentru Steaua. Fotbalistul bătăuş a fost imediat înconjurat de coechipieri şi de stelişti şi a fost oprit să mai lovească de intervenţia lui Marius Lăcătuş, cel care l-a escortat în afara gazonului.

"S-a întâmplat exact cum se vede pe filmare. L-am împins pe un jucător care îl lovise pe Predescu, apoi el (n.r. - agresorul) a venit şi m-a lovit cu pumnul în faţă. Nu m-aş fi aşteptat niciodată la aşa ceva. Acum nu mă mai doare aşa de tare, însă sunt umflat. N-am putut mânca altceva decât un iaurt cu paiul, asta e cea mai mare problemă acum. Am înţeles că trebuie să mă operez la pomete, e osul deplasat, dar nu o să fie o operaţie complicată. Voi rămâne cu o cicatrice", a declarat stelistul, pentru ProSport. 

Mihai Cosmin a luat decizia de a depune plângere împotriva lui Răzvan Deaconu, iar stelistul a fost iritat de declaraţia oferită de atacatorul său: "Dupa ce ies din spital, voi depune o plângere la poliţie împotriva lui, m-am consultat şi cu părinţii mei. Nu e normal să se întâmple asta, nu contează că e liga a patra. Am văzut că el vorbeşte despre legitimă apărare... A fost împins şi a lovit cu pumnii în figură. E legitimă aparare?", a adăugat fotbalistul Stelei.

VEZI VIDEO CU INCIDENTELE ÎN TRANSMISIUNEA LIVE A PARTIDEI, ÎN MINUTUL 34:30 AL JOCULUI

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.