EXCLUSIV | Dorit cu insistenţă de turci, Lucescu a luat decizia finală! De ce a plecat de la Zenit: "E eroarea mea!"

27 iul 2017 13998 afişări Campionate Externe

Constantin Anghelache, un apropiat al lui Mircea Lucescu, a declarat la ProSport LIVE că tehnicianul român nu va prelua o altă echipă cel puţin până în iarnă. Deşi turcii de la Galatasaray insistă pentru aducerea lui Lucescu, Anghelache susţine că a discutat cu 'Il Luce', iar acesta i-a mărturisit că are nevoie de o pauză. Perioada de inactivitate a lui Lucescu s-ar putea prelungi dacă în iarnă nu găseşte un proiect tentant şi serios.

Referitor la experienţa din Rusia, Anghelache este de părere că antrenorul român 'a fost lucrat'. Tehnicianul în vârstă de 72 de ani consideră că a greşit atunci când a acceptat propunerea grupării din Sankt-Petersburg: "E eroarea mea", s-ar fi destăinuit Lucescu.

"Nu este surprins de ce i s-a întâmplat la Zenit. Nu a beneficiat de ce a beneficiat la celelalte echipe unde a obţinut rezultate pe măsură. Aristocraţia rusă a fost elementul total împotriva lui.  Cred că 'a fost lucrat', am vorbit cu oamenii din zonă şi mi-au spus că nu are cum să reziste dacă nu e englez, italian.

M-am întâlnit cu el şi mi-a spus: 'E bine că toată lumea mă caută, dar am nevoie de un moment de răgaz, de linişte'. Referitor la experienţa de la Zenit, mi-a zis: 'E eroarea mea!'. Până la sfârşitul anului stă şi se relaxează. Are nevoie şi de un pic de relaxare. Dacă ia o echipă din iarnă, ia o echipă după modelul 'punct ochit, punct lovit'.

Lucescu are loc în fotbalul românesc şi râmân multe locuri goale până la al doilea loc. Nu va ieşi din fotbal",
a declarat Constantin Anghelache la ProSport LIVE.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.