Scandal NAŢIONAL înainte de JO 2012! VIDEO Drăgulescu cere intervenţia Guvernului! Dorinţa campionului mondial:

19 iul 2012 7468 afişări JO 2012

Gimnastica românească merge la Jocurile Olimpice de la Londra fără una dintre vedetele care în ultimii ani au monopolizat prima treaptă a podimului mondial, Marian Drăgulescu.

Decizia, luată ieri, în urma ultimului test de verificare de către oficialii forului de specialitate şi a staff-ului tehnic, a fost cu greu digerată de octuplul campion mondial. Campionul mondial se simte dezamăgit şi nedreptăţit şi face apel la toate autorităţile statului pentru a forma o comisie, care să-i analizeze toate evoluţiile din această săptămână. "Am toate exerciţiile filmate, le-am făcut deja publice, rog să mi se explice ce e greşit în ceea ce fac de nu am prins echipa", a declarat într-un interviu realizat de Andru Nenciu, fostul campion mondial.

Marian Drăgulescu dă cărţile pe faţă în ediţia tipărită de vineri a ProSport-ului. Nu rata un interviu special cu octuplul campion mondial

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.