Prostie sau ignoranţă made in USA? Vezi ce întrebări l-au scos din minţi pe campionul olimpic la patinaj viteză!

16 feb 2010 21 afişări JO 2010 Vancouver
Prostie sau ignoranţă made in USA? Vezi ce întrebări l-au scos din minţi pe campionul olimpic la patinaj viteză! Prostie sau ignoranţă made in USA? Vezi ce întrebări l-au scos din minţi pe campionul olimpic la patinaj viteză!

Incindent sordid la Jocurile Olimpice la Vancouver. La finalulceremoniei de premiere a probei de patinaj viteză, 5.000 de metri,campionul olimpic şi deţinătorul recordului mondial Sven Kramer aavut un schimb de replici cu o jurnalistă americană. Probabil dinignoranţă sau cine ştie, ceva mai rău, respectiva reprezentantă apresei americane l-a întrebat pe olandez, ce a câştigat şi din ceţară este!""Am nevoie să-mi spuneţi numele dumneavoastră.Din ce ţară sunteţi? Ce aţi câştigat?!".

În acel moment, deţinătorul recordului mondial al probei şiproaspăt campion olimpic şi-a ieşit din pepeni şi a răspuns cu oîntrebare:

""Eşti proastă?".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.