România U21 – Ucraina U21 3-0. Așa arată clasamentul în grupa tricolorilor + programul complet

Redactor:
Daniel Anghel
România U21 - Ucraina U21 3-0. Așa arată clasamentul în grupa tricolorilor + programul complet
  • Publicat:
  • Actualizat:

România U21 – Ucraina U21 3-0 (Moruțan 75, Petre 80, 90+4)

România U21: Vlad – Boboc, Pașcanu, Chindriș, Velisar – Moruțan (Petre 76), Băluță, Oaidă – Man (Marin 84), Ganea (Olaru 76), Drăguș (Mihăilă 63)
Rezerve: Aioani – Ciobotariu, Marin, Rațiu, Ciobanu, Neicuțescu

Ucraina U21: Bilyk – Popov, Cheberko, Bykov – Milovanov, Lednev (Mudryk 71), Chekh, Shaparenko, Dubinchak – Topalov (Tsitaishvili 58), Rusyn (Supriaha 71)
Rezerve: Kucheruk, Bondar, Smirniy, Kozhushko, Alibekov, Konoplia

Minutul 90+4: Final de meci la Ploiești! Așa arată clasamentul Grupei României.

1. Finlanda 7p
2. Danemarca 6p
3. România 3p
4. Ucraina 3p
5. Irlanda de Nord 2p
6. Malta 1p

PROGRAMUL COMPLET DIN GRUPA ROMÂNIEI:

14 octombrie 2019: Finlanda – Danemarca, România – Irlanda de Nord
14 noiembrie 2019: România – Finlanda
15 noiembrie 2019: Ucraina – Danemarca
19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România, Danemarca – Malta
27 martie 2020: Malta – Ucraina
31 martie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
4 septembrie 2020: Danemarca – Ucraina, Malta – Irlanda de Nord, Finlanda – România
8 septembrie 2020: Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România
9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda

George Ganea (S) si Razvan Oaida (C), de la Romania U21, lupta pentru balon cu Oleksii Bykov (D), de la Ucraina U21, in meciul de fotbal din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi, 10 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 90+4: GOOOOOOOL România! Adrian Petre profită de o gafă în defensiva oaspeților, driblează portarul și înscrie în poarta goală, fără emoții.


Minutul 90: Partida va fi prelungită cu patru minute! Pe stadionul ”Ilie Oană” au fost 5.500 de suporteri, după cum a anunțat crainicul arenei din Ploiești.

Mirel Radoi, selectionerul echipei Romania U21, urmareste meciul contra nationalei Ucrainei U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi, 10 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 85: Marius Marin vede cartonașul roșu la câteva secunde după ce a fost introdus de Mirel Rădoi, după o intrare dură. Centralul partidei nu a stat pe gânduri.


Minutul 80: GOOOOOOL România! Adi Petre punctează pentru 2-0. Mihăilă reia cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă, portarul Bilyk respinge, mingea ajunge la atacantul lui Esbjerg, iar acesta nu mai ratează din poziție ideală.


Minutul 75: GOOOOOL România! Boboc centrează în careu, Moruțan iese perfect în fața apărării și reia din alunecare direct în plasa porții lui Bilyk. Mijlocașul iese de pe teren și este înlocuit cu Adrian Petre.

Ovidiu Morutan, de la Romania U21, suteaza in meciul de fotbal contra selectionatei Ucrainei U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi, 10 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 60: Încă o ocazie mare a oaspeților! Lednev trimite pe poziție viitoare către Tsitaishvili, acesta îl driblează pe Vlad dar mingea ajunge în tușă. Acțiunea se încheie cu un șut peste poartă trimis de Shaparenko.


Minutul 55: Asediu la poarta lui Bilyk! Man, Moruțan și Drăguș s-au întrecut în ratări, dar elevii lui Rotan au scăpat fără gol.

Denis Dragus (S), de la Romania U21, lupta pentru balon cu Bogdan Milovanov (D), de la Ucraina U21, in meciul de fotbal din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi, 10 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 50: Oaspeții lovesc bara porții lui Vlad! Lednev trage din lovitură liberă, mingea șterge stâlpul din stânga al porții și iese în afara terenului.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45: Pauză pe ”Ilie Oană”! Tricolorii lui Mirel Rădoi au trecut de trei ori pe lângă deschiderea scorului, în timp ce oaspeții se pot lăuda cu cea mai mare ocazie de până acum, după reluarea cu capul a lui Topalov.

Vladyslav Dubinchack (D), de la Ucraina U21, suteaza in meciul de fotbal contra selectionatei Romaniei U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi, 10 octombrie 2019. ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

Minutul 32: Șansă mare pentru tricolori! Moruțan intră în careu, șutează, mingea este respinsă dar ajunge la Drăguș, care luftează din poziție ideală și acțiune se stinge.


Minutul 22: Emoții pentru Rădoi! Topalov primește o minge în careu, reia cu capul, dar trimite puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad. Este cea mai mare ocazie de gol de până acum.


Minutul 20: Tricolorii s-au ”instalat” în jumătatea adversă de teren! Elevii lui Rădoi domină autoritar partida. Oaspeții nu au reușit, până în acest minut, să ajungă la poarta lui Vlad.


Minutul 12: Acțiune de toată frumusețea semnată de Moruțan! Mijlocașul ardelean pătrunde în careu, dar Bilyk intervine la timp, înainte ca acesta să șuteze.


Minutul 6: O primă șansă pentru tricolori! Drăguș centrează în careu către Dennis Man, acesta preia, dar este deposedat rapid de apărătorii oaspeților. Corner pentru formația lui Rădoi.

Alexandru Pascanu (D), de la Romania U21, lupta pentru balon cu Nazariy Rusyn (S), de la Ucraina U21, in meciul de fotbal din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi, 10 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 1: Fluier de start la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”! Puștii lui Mirel Rădoi vor să-și ia revanșa pentru înfrângerea din primul meci, cu Danemarca, scor 2-1.


Cine transmite România U21 – Ucraina U21

Meciul de la Ploiești, dintre România U21 și Ucraina U21 va fi transmis în direct de PRO TV și în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Arbitru cunoscut românilor

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că la conducerea partidei se va afla o brigadă de arbitri din Polonia. La centru se va afla Bartosz Frankowski. Acesta a arbitrat reprezentativa de seniori a României în 2015, într-un amical cu Bulgaria, încheiat la egalitate, 0-0, şi selecţionata U19, în noiembrie 2017, în victoria în faţa Greciei, 2-1. Centralul de 33 de ani va fi ajutat de Marcin Borkowski şi Jakub Winkler, iar cel de-al patrulea oficial va fi Tomasz Kwiatkowski.

Ucraina, generația campionilor mondiali

Din componența naționalei Ucrainei care va întâlni România fac parte jucătorii care au câștigat Campionatul Mondial U20 din acest an. Ucrainenii au învins nume importante la turneul final găzduit de Polonia, precum Statele Unite ale Americii, Nigeria, Columbia, Italia sau Coreea de Sud, în finală.

Echipa U21 a Ucrainei este pregătită de Ruslan Rotan (37 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Dinamo Kiev, retras din activitatea de fotbalist în 2018.

Echipa lui Rotan a început dezamăgitor campania de calificare la Campionatul European din 2021, pierzând contra Finlandei, pe teren propriu, scor 0-2. Ulterior, Ucraina s-a redresat și a învins la scor Malta, tot acasă, scor 4-0.

Rădoi: „Meci capital cu Ucraina”

Despre partida cu Ucraina, Tudor Băluţă a spus:

”Întâlnim Ucraina, care e campioană mondială, însă acest lucru nu ne sperie. S-a văzut şi la EURO că putem juca de la egal la egal cu orice adversar. Mereu intrăm pe teren ca să câştigăm”.

Mirel Rădoi a prefaţat şi el partida care va avea loc joi:

”Băieţii sunt pregătiţi pentru meci, concentraţi pe ceea ce au de făcut şi dornici să obţină primele trei puncte. Pentru noi, pare un meci capital cel cu Ucraina. Avem o revanşă de luat şi pentru meciul cu Irlanda avem nevoie de o injecţie cu energie pozitivă. După meciul cu Danemarca, jucătorii erau cu capul plecat, am încercat să îi îmbărbătăm, pentru că în momentele alea e clar că au nevoie de ajutor. Au nevoie de încredere, pentru că responsabilitatea rezultatelor este doar a staff-ului tehnic. Ei trebuie să se bucure de fotbal când intră pe teren”.

Clasamentul grupei 8 de calificare la EURO 2021:

  • 1. Finlanda – 4 puncte, 2 meciuri
    2. Ucraina – 3 puncte, 2 meciuri
    3. Danemarca – 3 puncte, 1 meci
    4. Irlanda de Nord – 2 puncte, 2 meciuri
    5. Malta – 1 punct, 2 meciuri
    6. România – 0 puncte, 1 meci

Programul tricolorilor U21 în preliminarii EURO 2021:

6 septembrie 2019: Ucraina – Finlanda 0-2, Irlanda de Nord – Malta 0-0
10 septembrie 2019: Ucraina – Malta 4-0, Finlanda – Irlanda de Nord 1-1, Danemarca – România 2-1
10 octombrie 2019: Finlanda – Malta, Danemarca – Irlanda de Nord, România – Ucraina
14 octombrie 2019: Finlanda – Danemarca, România – Irlanda de Nord
14 noiembrie 2019: România – Finlanda
15 noiembrie 2019: Ucraina – Danemarca
19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România, Danemarca – Malta
27 martie 2020: Malta – Ucraina
31 martie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
4 septembrie 2020: Danemarca – Ucraina, Malta – Irlanda de Nord, Finlanda – România
8 septembrie 2020: Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România
9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup