EXCLUSIV | Iubita lui Cristi Manea a rupt tăcerea, după ce a fost umplută de sânge la România U21 - Franţa U21: "Acum asta e cel mai important"

26 iun 2019 18946 afişări U21
EXCLUSIV | Iubita lui Cristi Manea a rupt tăcerea, după ce a fost umplută de sânge la România U21 - Franţa U21: "Acum asta e cel mai important"

de Andrei BORDIANU 

Iubita lui Cristi Manea a ajuns la spital după ce a fost lovită la meciul România U21 - Franţa U21, 0-0, de la Cesena, din cadrul EURO 2019. Ea a avut nevoie de două copci după acest incident.

"Acum sunt bine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect acum. Nu doresc să îi perturb pe băieţi cu acest incident minor. După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile. Acum meciul cu Germania este cel mai important", ne-a declarat Andreea, iubita lui Cristi Manea.

Despre incidentele petrecute cu Andreea, iubita lui Manea, există mai multe variante. Digi Sport susţine că Manea a vrut să-i dea tricoul fratelui prietenei sale, dar când a ajuns lângă gardul tribunelor, Andreea şi fratele său au fost împiedicaţi să ajungă la fotbalistul naţionalei de o fată aflată pe gard. Aceasta chiar ar fi lovit-o cu piciorul în faţă, iar când fratele   prietenei jucătorului României U21 a vrut să o scoată din zonă, un bărbat, care se presupune că ar fi fost împreună cu fata respectivă, ar fi lovit-o şi el cu pumnul pe Alina. Cristi Manea nu a putut interveni, fiind oprit de stewarzi. Apoi, gsp.ro anunţă că unul dintre prietenii lui Manea, aflat lângă Andreea, a fost cel lovit de un fan. Amicul fotbalistului ar fi căzut peste Andreea, care s-a brăbuşit şi s-a lovit.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.