Alo, UEFA? Patru suporteri români au leşinat în timpul semifinalei cu Germania de la EURO 2019 U21 şi au fost scoşi pe targă

27 iun 2019 1186 afişări U21
Alo, UEFA? Patru suporteri români au leşinat în timpul semifinalei cu Germania de la EURO 2019 U21 şi au fost scoşi pe targă Foto: Sport.ro

Patru suporteri români au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au leşinat în timpul primei reprize, anunţă Sport.ro. La ora de start a partidei România - Germania, din semifinalele EURO 2019 U21, temperatura era de circa 40 de grade celsius.

Conform sursei citate, patru oameni au fost scoşi pe targă din tribunele arenei Renato Dall'Ara. Toţi cei patru au fost expuşi la soare în prima repriză, iar acest lucru şi-a spus cuvântul.

UEFA a mutat meciul la ora 19:00

Iniţial, semifinala România - Germania trebuia să aibă loc la ora 22:00. UEFA a mutat jocul la ora 19:00, din considerente financiare. Oamenii de la Nyon au considerat că semifinala Spania - Franţa va genera o audienţă mai mare, astfel că televiziunile au fost de acord cu această schimbare. Mihai Stoichiţă a avut o reacţie vehementă, spunând că "este o crimă" ca meciul să se dispute la ora 19:00. Iată că patru suporteri au avut de suferit şi au fost transportaţi la spital.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA PARTIDEI ROMÂNIA - GERMANIA

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.