Prea mult chiar şi pentru Viorica Dăncilă. Încă un moment uluitor: ce s-a întâmplat când a fost întrebată dacă are un mesaj pentru victimele tragediei din Colectiv

30 oct 2018 6365 afişări Sportbiz
Prea mult chiar şi pentru Viorica Dăncilă. Încă un moment uluitor: ce s-a întâmplat când a fost întrebată dacă are un mesaj pentru victimele tragediei din Colectiv

UPDATE Prim-ministrul României a transmis, în cele din urmă, un mesaj la împlinirea a trei ani de la trgedia din Colectiv: „Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragicul incendiu din Clubul Colectiv şi către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident. Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui şi să le îndreptăm. Întreaga mea compasiune şi condoleanţe familiilor şi prietenilor greu încercaţi, iar celor răniţi le doresc putere şi sănătate!”, se arată în comunicatul transmis de şefa Guvernului.


În ziua în care gândurile românilor stau la cei trei ani petrecuţi de la tragedia din Colectiv, Viorica Dăncilă a reuşit să ofere un nou moment marcă înregistrată. Marţi dimineaţă, premierul României a refuzat să transmită un mesaj victimelor incendiului de pe 30 octombrie 2015, întrerupând brusc interviul pe care-l acorda.

Timp de câteva minute, Dăncilă a avut amabilitatea de a le răspunde jurnaliştilor care au fost interesaţi să afle stadiul evaluării miniştrilor, informaţii despre o eventuală remaniere regulamentară şi preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, dar totul s-a terminat abrupt în momentul în care reprezentanţii mass-media au întrebat-o dacă are un emsaj pentru victimele incendiului din Colectiv.


Calmă, Viorica Dăncilă răspunde răbdătoare întrebărilor jurnaliştilor

Deşi azi se împlinesc trei ani de la tragedia care a marcat România şi nu avea niciun motiv clar pentru care să nu le transmită victimelor un mesaj, Viorica Dăncilă a făcut un gest greu de înţeles chiar şi pentru "standardele" ei. Imediat cum a auzit întrebarea, a plecat de la interviu, făcând semn cu mâna că nu vrea să răspundă întrebării deloc incomode.


"Aveţi un mesaj pentru victimele incendiului din Colectiv?" a fost întrebarea care a făcut-o pe Dăncilă să termine rapid interviul.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.