Erdogan a reacţionat după atacurile din Sri Lanka: "Un asalt la întrega umanitate!"

21 apr 2019 1439 afişări Sportbiz
Erdogan a reacţionat după atacurile din Sri Lanka: "Un asalt la întrega umanitate!"

Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei, a reacţionat printre primii la incidentele din Sri Lanka, după ce mai multe explozii au avut loc la biserici, în ziua Paştelui catolic. Oficialul turc condamnă toate cele întâmplate şi a transmis condoleanţe în numele poporului turc pentru familiile şi prietenii celor care şi-au pierdut viaţa în urma atacului.

"Condamn în termenii cei mai duri atacurile teroriste din Sri Lanka. E un asalt asupra întregii omeniri. În numele poporului turc, transmit condoleanţele mele familiilor victimelor şi poporului din Sri Lanka şi, de asemenea, doresc recuperare rapidă celor răniţi", a scris Erdogan pe Twitter, după incidente.

Exploziile care au avut loc în ziua de Paşte la trei biserici din Sri Lanka şi trei hoteluri de lux au ucis 138 de persoane şi au rănit peste 400, au declarat mai mulţi oficiali medicali şi ofiţeri de poliţie, relatează Reuters.

Imaginile au arătat cadavre întinse pe pământ, sânge pe pereţii bisericii şi acoperişul distrus. Mass-media a raportat că 25 de persoane au fost ucise într-un alt atac asupra unei biserici din Batticaloa, în Provincia Estică.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.