Ce declaraţii a făcut Florin Busuioc înainte de momentul infarctului: "Nu mi s-a întâmplat niciodată..."

27 nov 2018 14793 afişări Sportbiz
Ce declaraţii a făcut Florin Busuioc înainte de momentul infarctului: "Nu mi s-a întâmplat niciodată..."

Florin Busuioc (56 de ani) se reface după ce a suferit un infarct în urmă cu câteva săptămâni, la Craiova. Acesta a fost operat şi aşteaptă o nouă intervenţie. Au ieşit la iveală ultimele cuvinte pe care le-a spus "Busu" înainte de incident.

Cu puţin timp înainte de drama cumplită, actorul a vorbit despre programul său extrem de încărcat şi despre multiplele proiecte care par să-i fi afectat starea de sănătate.   

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunţat din timp de acest lucru. Şi da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile… Nu simt ca aş fi tăiat din timpul liber pe care l-aş fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârşi”, a declarat Florin Busuioc, cu puţin timp înainte de momentul cumplit.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.