Veste cutremărutoare în lumea mondenă: Cătălin Botezatu are cancer!

6 sep 2019 50744 afişări Sport Life
Veste cutremărutoare în lumea mondenă: Cătălin Botezatu are cancer!

Cătălin Botezatu este bolnav de cancer la colon şi medicii au decis să îl opereze de urgenţă, în Istanbul. Cancan scrie că designerul a făcut un set de amănunţite la o clinică renumită din Turcia. Din păcate, medicii i-au dat o veste proastă. Cătălin suferă de cancer la colon, având o formă rară de tumoră malignă.

Medicii îi vor scoate o jumătate din colon

Pentru a acţiona cât mai repede în lupta cu boala, specialiştii din Istanbul au decis să îl opereze de urgenţă, la doar câteva ore de la internare. Ca să scape de tumoră, lui Cătălin îi va scoasă o jumătate de colon.

„Deşi urmează o intervenţie extrem de dificilă, Cătălin priveşte partea bună a lucrurilor, şi anume faptul că a depistat această tumoră în fază incipientă. Abia azi a înteles importanţa controalelor medicale regulate. E foarte încrezător că totul o să decurgă bine chiar dacă medicii l-au anunţat că i se va taia jumătate din colon”, a spus un apropiat al designerului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.