Un nou scandal uriaş în TVR! Vedeta postului, scoasă din grilă pentru că a atacat conducerea?!

16 iul 2019 17958 afişări Sport Life
Un nou scandal uriaş în TVR! Vedeta postului, scoasă din grilă pentru că a atacat conducerea?!

Un nou scandal a izbucnit recent în interiorul Televiziunii Române, după ce Marina Almăsan a lansat mai multe acuzaţii la adresa Doinei Gradea, preşedintele instituţiei. 

Una dintre cele mai constante prezenţe pe micul ecran, Marina Almăşan poartă acum un adevărat război cu televiziunea unde a fost angajată ani buni. Potrivit Libertatea, moderatoarea se consideră deja un personaj incomod pentru conducerea de la TVR şi este convinsă că va fi „alungată” din instituţie. Din câte se pare, conflictul dintre Almăşan şi preşedinta TVR, Doina Gradea, a izbucnit după ce aceasta din urmă nu a fost de acord să difuzeze un documentar pe care l-a realizat prezentatoarea în China. 

Un nou scandal în TVR! Marina Almăşan, pe făraş?

Sâmbăta trecută, atunci când Marina a apărut la ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, aceasta s-ar fi confesat colegilor săi din televiziune, spunându-le că şi-a dat seama în ce direcţie merg lucrurile în ceea ce o priveşte. 

După cum lesne vă daţi seama, îndrăzneala mea de a ataca public conducerea TVR nu mă va pune într-o situaţie prea confortabilă. Deja mi se dă de înţeles că nu-mi voi mai găsi loc în grila de toamnă – un nou abuz fără margini! În primul rând, nu voi abandona corabia, chiar daca se scufundă, pentru că-mi iubesc prea mult televiziunea, meseria şi telespectatorii! Deşi umilinţele pe care le îndur (şi nu sunt singura) de mai multă vreme din partea Doinei Gradea şi a acoliţilor săi sunt greu de imaginat, mă voi abţine deocamdată să relatez informaţii despre dezastrul la care asist în instituţia noastră. Eu şi colegii mei vom merge pe calea oficială. Şi vom discuta aceste lucruri la nivelul instituţiilor abilitate să controleze televiziunea publică. Cert este că nu sunt singurul profesionist din TVR tratat de noua conducere ca o slugă la stăpân”, a spus vedeta pentru Libertatea. 

Între timp, prezentatoarea TV ar fi primit deja mai multe oferte de angajare de la posturile concurente, însă aceasta nu îşi doreşte să plece de la TVR: „Conflictul meu «personal» cu doamna Doina Gradea s-a suprapus peste nemulţumirea generală din TVR, legată de incompetenţa cu care este condusă instituţia, de abuzurile de toate felurile, de gafele manageriale monumentale, făcute de preşedintele director general, de hoţiile sesizate de toţi colegii mei care au acces la documente, de lipsa totală de comunicare dintre şefi şi profesioniştii TVR, de atmosfera de teroare care a pus stăpânire, de o vreme, pe postul public. Întrebare: dacă nu aş fi păţit eu însămi ceea ce v-am povestit, m-aş mai fi răzvrătit? Cu siguranţă da. Căci nu-ţi poate fi bine într-un loc în care tuturor din jurul tău le este rău. Cu excepţia celor care, plecând capul, primesc în continuare proiecte şi bani”,  a scris Almăşan pe o reţea socială. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.