Tatăl surorilor Williams, escrocat de o femeie în vârstă de 38 de ani? Ce moment ar fi speculat fosta doamnă Williams

28 dec 2018 2970 afişări Sport Life
Tatăl surorilor Williams, escrocat de o femeie în vârstă de 38 de ani? Ce moment ar fi speculat fosta doamnă Williams

Richard Williams (76 ani) îşi acuză fosta nevastă că i-ar fi falsificat semnătura după ce a suferit un atac cerebral, pentru a pune mâna pe o casă din Palm Beach, din Florida.

Jurnaliştii de la Atlanta Black Star, o publicaţie care propune cititorilor doar poveşti cu şi despre membri de culoare ai comunităţii, dezvăluie la finalul lunii decembrie faptul că tatăl Serenei şi al lui Venus Williams s-a adresat avocaţilor, acuzându-şi soţia de care a divorţat în 2017, cu 37 de ani mai tânără, că ar fi intrat în posesia proprietăţii în baza unei semnături false. După şapte ani de mariaj, Lakeisha Richard ar fi speculat starea de sănătate precară a lui Richard Williams.

Avocaţii lui Richard Williams au prezentat în instanţă semnăturile acestuia din 2002, pentru a fi comparate cu presupusele semnături falsificate de Lakeisha Williams, accentuând mai departe că clientul lor nu era apt, din cauza condiţiei medicale, să ia o astfel de decizie şi să semneze vreun contract.

Richard Williams a dat-o în judecată pe femeia alături de care are un băieţel de şase ani de trei ori de la pronunţarea divorţului: a acuzat-o mai întâi de furtul unor acte, apoi de hărţuire - cerând un ordin de restricţie.

  • După divorţ, Richard Williams a suferit alte atacuri cerebrale, din ce în ce mai dese, care i-au deteriorat şi mai mult starea de sănătate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.