EXCLUSIV | Câtă bere bea Wesley? Pe toată! Răspunsul brazilianului, pe măsura acuzaţiilor: ”Dacă eu pot să consum 62 de beri...”

13 feb 2019 5975 afişări Sport Life
EXCLUSIV | Câtă bere bea Wesley? Pe toată! Răspunsul brazilianului, pe măsura acuzaţiilor: ”Dacă eu pot să consum 62 de beri...”

Wesley Lopes nu a fost doar un fotbalist de top care a încântat fanii din campionatul intern. Brazilianul a fost şi un adevărat personaj, iar despre el au apărut, în timp, poveşti uimitoare. Una l-ar face gelos şi pe celebrul Chuck Norris, dacă ar afla de performanţele fotbalistului din afara terenului. Mai exact, Wesley a fost acuzat de Denis Zmeu, fostul său coleg de la FC Vaslui, că într-o noapte ar fi consumat 62 de beri.

Cunoscut ca un petrecăreţ, ca un om care împărţea viaţa în două, fotbal şi distracţie, Wesley spune, totuşi, că o astfel de performanţă nu i-a fost la îndemână. A negat acuzaţia într-un interviu pentru ProSport (care poate fi citit aici). ”Doamne fereşte! Nu cred că există cineva în lumea asta care să poată consuma 62 de beri într-o seară. Jur! Nici măcar n-am fost vreodată pe aproape, darămite să beau 62 de beri! Dacă eu pot să beau 62 de beri, voi puteţi să mă supuneţi la toate testele internaţionale posibile, la NASA şi la ce mai vreţi voi şi să mă daţi exemplu de extraterestru. (râde) Acum serios vorbind. Nu, nu este adevărat aşa ceva!

În aprilie 2018, Denis Zmeuacorda un interviu pentru ProSport, în cadrul căruia a vorbit deschis despre cele mai interesante momente de la FC Vaslui. Printre acestea, s-a numărat şi episodul cu Wesley. ”Am auzit şi asta. Mi-au spus mulţi că a fost cules de câteva ori de sub mese. M-am mirat. Mi-a zis cineva că a băut 62 de beri într-o noapte. Nu pot să cred. Şi la Vaslui mai bea, dar după meci. Ne adunam cu toţii, el lua patru-cinci beri. Hai, poate mai băga câteva, dar să ajungi la 62... Nu cred. Probabil mai servea şi la Vaslui, dar a doua zi era fresh la antrenament. Nu se cunoştea. În plus, era Porumboiu acolo. Nu-şi permitea să facă aşa ceva. Era un atacant incredibil, foarte inteligent”.

Performanţele lui Wesley la Vaslui:

  •  Golgeterul Ligii I în 2011/12 (primul străin din istoria fotbalului nostru care a reuşit să-şi adjudece acest titlu), de asemenea în 2009/10 şi 2010/11 ocupând poziţia a treia în această ierarhie
  • Cu cele 64 de goluri ocupă prima poziţie all-time a marcatorilor străini prezenţi în campionatul României
  • Golgeterul Cupei României în 2011/12  
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.