Anunţ BOMBĂ! Roman Abramovich divorţează! Cât îl poate costa despărţirea pe patronul lui Chelsea, omul cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro

8 aug 2017 54920 afişări Sport Life
Anunţ BOMBĂ! Roman Abramovich divorţează! Cât îl poate costa despărţirea pe patronul lui Chelsea, omul cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro

Patronul lui Chelsea, miliardarul Roman Abramovich (50 de ani), s-a despărţit de soţia sa, Dasha Zhukova (36 de ani), iar cei doi urmează să divorţeze, anunţă astăzi presa din Anglia.

Cei doi s-au cunoscut în 2005 şi s-au căsătorit în secret trei ani mai târziu, în 2008, având împreună doi copii, iar acum şi-au anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă: "După 10 ani împreună, am luat dificila decizie de a ne despărţi, dar vom rămâne prieteni apropiaţi, părinţi şi parteneri în proiectele pe care le-am dezvoltat împreună.

Suntem determinaţi să ne creştem împreună cei doi copii şi vom continua să colaborăm în calitate de co-fondatori ai Museului Garage de artă contemporană din Moscova şi ai centrului cultural "New Holland Island", din Sankt Petersburg".

Cât îl va costa divorţul pe Abramovich? La ultima despărţire a plătit peste 170 de milioane de euro

Cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro, Abramovich se află acum în faţa unui nou divorţ ce are potenţialul să devină extrem de costisitor. La ultima despărţire, de Irina Vyacheslavovna Malandina, Abramovich a ajuns la o înţelegere pentru a plăti aproximativ 170 de milioane de euro, plus un acord prin care afaceristul rus se obligă să acopere toate cheltuielile necesare creşterii celor cinci copii pe care îi are împreună cu Irina.

Daily Mail notează că suma record pentru Marea Britanie a fost stabilită în momentul în care Bernie Ecclestone s-a despărţit de fosta sa soţie, Slavica, iar aceasta a încasat un cec de aproape 1 miliard de euro.

Totuşi, specialiştii se aşteaptă ca Abramovich să plătească o sumă mult mai mică, în ciuda averii considerabile. În discuţie intră dacă divorţul va avea loc în Anglia sau în Rusia, cu ultima variantă mult mai puţin costisitoare pentru patronul lui Chelsea, dar şi dacă între cei doi există un contract prenupţial.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.