"Vreau să ajung mai tare ca Mutu" Un puşti minune român e aproape de Man City

1 oct 2010 280 afişări Special
"Vreau să ajung mai tare ca Mutu" Un puşti minune român e aproape de Man City "Vreau să ajung mai tare ca Mutu" Un puşti minune român e aproape de Man City

Echipa miliardarilor din Anglia a pus ochii pe un puşti talentatdin România. Dennis Man (12 ani) a dat probe la Manchester City,după care a fost chemat pentru încă un stagiu la finele acesteiluni.

Un băieţel din Arad, de la echipa Atletico, a intrat pe lista depriorităţi a lui Manchester City. "M-au monitorizat în vara aceastala Cupa Cota, disputată la Arad. În finală am bătut echipa lui Hagicu 2-1, iar eu am dat ambele goluri. Cred că i-am impresionat printehnica mea şi prin faptul că am tras echipa după mine", spuneDennis, un stângaci care joacă mijlocaş de bandă stângă.

"Mă ţinde fotbal, nu de prostii!"

În Anglia a fost bine primit. "M‑am simţit bine, s-au purtatfoarte frumos. Am şi jucat într-un amical cu Nottingham.Antrenamentele erau uşoare, mai mult joacă", povesteşte puştiul dinArad. Dennis ştie că puţini jucători români au rezistat în Anglia,dar el vrea să ajungă în Premier League. "Vreau să fiu mai bun caMutu, dar pentru asta trebuie să mă ţin de treabă şi să nu facprostii", a punctat puştiul care participă în aceste zile la finalaDanone Nations Cup, competiţie ce are loc în Africa de Sud.

Man joacă sub formă de împrumut la LPS Aripi Piteşti,echipă ce va întâlni, la categoria 12 ani, câştigătoarelecompetiţiilor naţionale din Spania, Irlanda, Senegal şi Australia.În întrecerea rezervată celor de la 13 ani, timişorenii de laDiniaş vor da piept cu Franţa, Cehia, Algeria şi Chile

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.