VIDEO | Premieră naţională: rapperul DOC îşi lansează cea mai nouă piesă pe ProSport. VEZI aici videoclipul "Bula mea". Săptămâna trecută, DOC s-a alăturat campaniei "Nu rasismului"

14 oct 2014 2688 afişări Special
VIDEO | Premieră naţională: rapperul DOC îşi lansează cea mai nouă piesă pe ProSport. VEZI aici videoclipul "Bula mea". Săptămâna trecută, DOC s-a alăturat campaniei "Nu rasismului"

ProSport lansează în premieră naţională noul videoclip al rapper-ului Doc. Cu "un beat, un pix şi-o foaie" dar şi cu multă atitudine, inspiraţie şi un stil unic, artistul creionează fin o lume cât se poate de reală, vazută dintr-o "bulă de săpun" - bula sa - în care işi invită prietenii şi fanii adevăraţi.

Săptămâna trecută, DOC s-a alăturat campaniei ProSport "Nu Rasismului".

"Facem Records, CTC pe viaţă" e sloganul; DOC, Vlad Dobrescu şi Deliric sunt artiştii, iar valorile sunt muzica, prietenia, curajul, libertatea, satira, sau umorul de calitate.

"Întotdeauna am pledat pentru libertatea artistică. Piesa este manifestul nostru vis-à-vis de această libertate”, declară DOC.

O producţie HaHaHa Video Production, în regia lui Ionuţ Trandafir, videoclipul redă cu ingeniozitate atitudinea spontană a protagoniştilor în faţa unui peisaj urban pe cât de simplu, pe atât de complex si imprevizibil, ale cărui valori reale sunt des confundate şi înlocuite cu simple "bule de săpun", în avantajul "ţepelor din mărăcini". Un rap autentic, pus în valoare de un videoclip care se încadrează perfect în registru.

Piesa “Bula mea”, produsă de Motzu şi Şerban Cazan, este o colaborare cu Vlad Dobrescu si Deliric, cei doi colegi ai lui DOC din trupa CTC.

 

  • DOC activează pe scena hip-hop din 1997, când împreună cu Nwanda şi Deliric pune bazele trupei Trilogia. Doi ani mai târziu, în 1999, lui DOC şi Deliric li se alătură Vlad şi ia naştere trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), cei trei infiinţând label-ul independent de hip-hop Facem Records. În această formulă, CTC lansează două materiale: E.P.-ul “Secretul din atom” şi “Dificultăţi tehnice”. DOC porneşte şi un proiect solo, în 2010 lansând primul album – “Scăpat de sub control” – un material compus din 22 de track-uri şi colaborări cu artişti printre care Cedry2k, Maximilian, Guess Who si Bitză.
  • Urmează mixtape-ul “Rapcapitulare” si cel de-al doilea album – “Lucrare de control”, in 2011 si mixtape-ul “Trailer”, in 2013.
  • În cei 15 ani în care şi-a expus creaţiile pe piaţa muzicală rap, DOC a reuşit să işi ţină admiratorii aproape şi să îi surprindă de fiecare dată.

“BULA MEA”, este o producţie FACEM RECORDS ŞI HAHAHA PRODUCTION şi prezintă cel de-al treilea album al lui DOC: DOC SI MOTZU - ÎN HD, material ce urmează să fie lansat până la sfârşitul acestui an.

Videoclipul piesei DOC ŞI MOTZU - BULA MEA (FEAT. VLAD DOBRESCU & DELIRIC)

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.