Tribunalul Prahova a respins cererile de eliberare a lui Gheorghe Constantin!

18 nov 2009 14 afişări Special
Tribunalul Prahova a respins cererile de eliberare a lui Gheorghe Constantin! Tribunalul Prahova a respins cererile de eliberare a lui Gheorghe Constantin!

Tribunalul Prahova a respins cererile lui Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă de a fi eliberaţi sub diferite forme judiciare, precum şi cererile formulate de o parte a altor arbitri implicaţi în dosarul corupţiei din fotbal.

"Prin încheierea pronunţată de Tribunalul Prahova, Secţia Penală, la data de 17 noiembrie 2009 s-a dispus respingerea cererii de liberare provizorie sub control judiciar formulată de Liviu Făcăleaţă, ca neîntemeiată, a cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara formulată de Gheorghe Constantin, ca fiind neîntemeiată, a cererii de modificare sau de ridicare a controlului judiciar depusă de Marcel Savaniu, precum şi cererea de modificare sau de ridicare a controlului judiciar formulată de Sorin Corpodean(...), ambele ca neîntemeiate", se arată în motivarea tribunalului, informează newsin, citat de Sport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.