Torturat şi împuşcat mortal

25 sep 2008 19 afişări Special
Torturat şi împuşcat mortal

Un fotbalist brazilian, Thiago Jotta da Silva, a încetat din viaţă, miercuri, într-un spital din Rio de Janeiro, la şase zile după ce a fost torturat la presupusul ordin al fostei sale iubite, a anunţat poliţia locală. Înainte de a muri din cauza rănilor, fundaşul de la un club din a doua ligă braziliană Estacio de Sa a povestit poliţiei că a căzut într-o cursă, joia trecută, după ce a discutat cu iubita lui, Alyne Padula, despre finalul relaţiei lor.

Fostul jucător de la Vasco de Gama, în vârstă de 25 de ani, a fost condus şi i s-au pus cătuşe pe un teren de fotbal, unde a fost torturat de trei bărbaţi, între care un membru al poliţiei militare, prieten al mătuşii iubitei sale şi a fost împuşcat de trei ori în momentul în care a încercat să fugă. Iubita jucătorului şi mătuşa acesteia, Marcia Padula, bănuite de organizarea agresiunii, au fost arestate duminică. Ambele neagă acuzaţiile aduse.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.