Sus, sus, cât mai sus! ProSport a realizat încă o premieră: primul concurs de up-running organizat în România

1 apr 2013 785 afişări Special
Sus, sus, cât mai sus! ProSport a realizat încă o premieră: primul concurs de up-running organizat în România Sus, sus, cât mai sus!

Gabi Szabo, Andreea Răducan, Ana Maria Brânză, Daniel Prodan, Virgil Stănescu şi Alin Petrache au fost vedetele din sport prezente la competiţie

Tombolă cu ipad-uri şi ipod-uri pentru concurenţi

Recunoaşteţi că luaţi liftul şi până la etajul doi! Iar când acesta nu funcţionează, faceţi o tragedie dacă trebuie să urcaţi trei, patru sau cinci etaje. Ei bine, noi am urcat sâmbătă 22, adică 514 trepte şi am ajuns la o înălţime de 107 metri deasupra Bucureştiului, în vârful Tower Center! Noi, adică peste 400 de concurenţi, invitaţi de gală şi ziarişti!

ProSport a realizat sâmbătă încă o premieră: primul concurs de up-running organizat vreodată în România! 22 de etaje contratimp, premii pentru primii trei clasaţi, pe categorii de vârstă, la feminin şi masculin. Plus o tombolă la final, cu parfumuri Puma, un voucher pentru echipamente sportive oferit de Vitamax, un ipod şi două ipad-uri de la iStyle!

Bebeluşi şi tineri care se sărută!

Atmosfera a fost electrizantă de la început, cu aproape o oră înainte de start: foarte mulţi tineri care s-au înscris în concurs, copii şi chiar bebeluşi, veniţi cu mămicile sau tăticii concurenţi, şi multe vedete. Civilizaţie, oameni dornici să facă sport, cărora le place să fie pro sport, băieţi şi fete care fac mişcare zilnic, figuri zâmbitoare (da, mai şi zâmbim în România!). Asta am văzut în cele peste trei ore, cât a durat show-ul. Marele Virgil Stănescu (2,08 m) a adus şi doi baschetbalişti de la Steaua care au luat startul în competiţie. Micuţa Andreea Răducan, obişnuită să urce pe... podium la Jocurile Olimpice, la Mondiale sau la Europene, a urcat cu zâmbetul pe buze cele 512 trepte, ajungând la finiş în braţele fostului internaţional Daniel Prodan!" Pe la etajul 10 mi s-au înmuiat picioarele, dar am continuat. Alerg zilnic câte 45 de minute, trebuia să fac faţă", ni se destăinuie actualul oficial FRF.

Gabi Szabo: "Felicitări! Superidee!"

Amestecaţi printre vedete, participanţii fac non-stop exerciţii de încălzire, se mişcă în stânga şi în dreapta, e o agitaţie permanentă, un tip cu căştile la urechi face flotări, altul vrea o poză cu Andreea Răducan, iar altul se concentrează pentru concurs. Doi îndrăgostiţi au găsit o metodă inedită de încălzire: se sărută cu foc! În apropiere, Gabi Szabo dă interviuri şi se declară încântată de ideea ProSport: "Felicitări! Superidee! Sper să mai organizaţi şi la anul, ca să particip şi eu". Multipla campioană la atletism nu a urcat scările pentru că se accidentase uşor la o alergare pe o suprafaţă dură, cu câteva zile înainte.

A asistat la eveniment şi spadasina Ana Maria Brânză, care a venit cu fratele ei, dar şi preşedintele Federaţiei de rugby Alin Petrache, acesta aducându-şi şi soţia şi cele trei fetiţe, Daria, Casiana şi Ecaterina.
Atmosfera a fost întreţinută de Roxana Ciuhulescu de la ProTV, de Nono Semen, Oana Tache şi Mădălina Vintilă de la ProFM şi de redactorul-şef al ProSport Lucian Lipovan.

Suntem deasupra tuturor!

Şi să nu credeţi că totul s-a terminat la etajul 22, la Sosire. După ce au luat o gură de apă şi şi-au tras sufletul, concurenţii au mai urcat două etaje, până pe terasa Tower Center, unde priveliştea e minunată. Se vede tot Bucureştiul, te simţi un pic deasupra tuturor. Şi chiar au fost deasupra tuturor toţi cei care au concurat sâmbătă la competiţia organizată de ProSport. Ne-am simţit bine împreună, chiar dacă am fost adversari, am arătat că ne place sportul, că vrem să facem mişcare pentru sănătatea noastră, pentru corpul şi sufletul nostru.
Şi am făcut împreună o promisiune: vom fi şi la anul aici, la ediţia a doua a ProSport Tower Center Up Run!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.