SUPER REPORTAJ: Acasă la celebra Marijana!** Imagini în PREMIERĂ‚ cu tămăduitoarea care a ajutat-o pe CFR să câștige titlul

Redactor:
Bitescu Wili
Redactor:
Florin Marian
SUPER REPORTAJ: Acasă la celebra Marijana!** Imagini în PREMIERĂ‚ cu tămăduitoarea care a ajutat-o pe CFR să câștige titlul
  • Publicat:
  • Actualizat:

Marjiana Kovacevic sau femeia care face minuni. Presa de la noi și nu numai a numit-o vrăjitoare… Poate pentru că era greu de explicat cum de reușeșete să-i pună pe picioare pe fotbaliștii care vin la ea cu rupturi musculare, contracturi și așa mai departe. Prosport vă prezintă poze și amănunte în exclusivitate despre celebra Marjiana de la Belgrad. Femeia despre care veți trage concluzia că învinge parcă timpul.

Într-o clădire modernă, în apropiere de centrul orașului Belgrad, își are cabinetul Marjiana Kovacevic. În acest sediu există birouri a multor firme celebre, dar și ambasada Japoniei. Pe interior clădirea e și mai frumoasă, pare un hotel de lux, uși din lemn masiv, perfect lăcuite, iar la etajul 5, în camera 503 intrăm la celebrul „vraci din Belgrad”.

„Primul și ultimul ziarist care îmi calcă pragul!”

Nu ne întâmpină nici călare pe mătură, nu are în mână nici un glob fermecat. E o femeie chiar modernă, trecută puțin de 40 de ani, foarte bine îngrijită. E îmbrăcată tinerește, în blugi de firmă și o bluză alb cu roz. În picioare are ghete cu tocuri înalte, care îi ascund și un tatuaj. „Știi că ești singurul jurnalist care calcă pragul acestui cabinet. Și ultimul! Ai noroc cu Zvonko (n.r. – amicul care mi-a făcut intrarea la ea)”, sunt primele vorbe cu care mă întâmpină. „Vă mulțumesc că m-ați primit! Încerc de câțiva ani să vin la dumneavoastră. Vă pot fotografia?”, îi răspund. Deși s-a scris mult despre Marjiana din Belgrad, nimeni nu a imortalizat-o. Dacă dai search pe google, nu apare nimic. În dreptul articolelor cu ea, majoritatea jurnaliștilor au atașat imaginea Morticiei, femeia în negru din filmul cu familia Adams. Au făcut asta din descrierile fotbaliștilor.

Ljubinkovic a tresărit când a auzit „Prosport”

În fine, îmi dă încuviințarea să fac câte poze vreau eu. De abia atunci realizez că în cameră mai sunt doi fotbaliști, iar încă unul e așezat pe un pat de masaj. Ce tare, e chiar Ljubinkovic de la Oțelul! Mi-am dat seama că e un străin din Liga I, deoarece a tresărit când a auzit cuvântul „Prosport”. Stăm la ea în cabinet cam două ore. Am fi putut rămâne mai mult, dar față de rezultatele pe care le are, nu e nimic spectaculos în ceea ce face. Stă zilnic de la 10 dimineața la ora 1 noaptea cu un tub în mână cu care face bine fotbaliștii.

Ține cu CFR

Marjiana susține echipa din Cluj, de la care așteaptă tricoul de campioană. Marjiana Kovacevic e strâns legată de România pentru că aici a devenit prima oară cunoscută printre fotbaliști.

Doamnă, ați fost deseori în România, nu toate cluburile acceptă să-și lase jucătorii pe mâna dumneavoastră…
Știu, dar nu prea mă interesează acest aspect. Uită-te, vezi cum stau jucătorii la coadă să-i tratez? Și oricum, în România am destule cluburi cu care colaborez. Pe această cale țin să mulțumesc doctorilor de la Rapid și CFR pentru că au încredere în mine. Iubesc România. E prima țară care mi-a acceptat metodele, așa că românii au mereu prioritate la mine. Râd cu poftă când citesc despre mine că aș fi o vrăjitoare. Ziariștii români sunt tare simpatici. Nu mă supăr.

Aveți mulți prieteni români?
Dan Petrescu, Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, să dau doar câteva nume. CFR e clubul cu care țin din România. Apropo, dacă cei de acolo citesc interviul, le amintesc că am o colecție de tricouri din toată lumea. Îmi lipsește unul singur. Cel al CFR-ului. Ce face Kapetanos, e bine, joacă? El a fost la mine și uite, ce important a fost pentru CFR.

Cum procedează jucătorii când vin la dumneavoastră?
E obligatoriu să vină cu o radiografie. Apoi fac tratamentul o zi, două, poate chiar trei, depinde de accidentare. De regulă, o ședință durează maxim două ore. În final merge iar la doctor să vedem dacă s-a vindecat, iar o radiografie și dacă totul e ok, pleacă acasă și după două zile se poate antrena normal.

Vin numai fotbaliști la tratament?
Da, rar mai primesc și alți sportivi. E un tratament special întocmit pentru fotbaliști, ei fac antrenamente complexe, mușchiul lor suportă acele contracții. Un om obișnuit nu ar rezista.

Tatăl ei i-a făcut aparatul

Marjiana Kovacevic provine dintr-o familie bună. „Mama a fost medic universitar, a publicat multe cărți despre bolile inimii. De la ea am învățat multe. Tata a fost inginer electronist și el mi-a făcut aparatul. Mai am o soră care e doctor ginecolog”, ne-a explicat ea.

Și Maradona a apelat la Marjiana

Întâlnirea cu Marjiana a fost programată după ce ea a fost timp de o săptămână la Dubai. Nu a fost la shopping, ci a chemat-o chiar Maradona pentru a-i repara câțiva fotbaliști. „A fost o onoare să-l cunosc pe Diego, dar Dan Petrescu rămâne preferatul meu în rândul antrenorilor. E mai bun ca argentinianul”, a spus ea. Cât timp a stat în Dubai, Newcastle și Rubin Kazan a trimis fiecare câte un jucător să fie vindecat de ea.

De la Lampard la Raț

Nu am avea loc în aceste pagini să enumerăm fotbaliștii care au fost vindecați de ea. Îi găsiți pe site-ul ei. Dar trebuie amintite doar câteva dintre ultimele vedete care i-au trecut prin mână: van Persie, Lampard, Alexis Sanchez, Kompany, Inzaghi, Raț, etc. „Pentru mine, toți sunt egali. Îi tratez la fel pe ei, dar și pe alți fotbaliști care nu sunt atât de cunoscuți”, ne-a precizat Marjiana.

Angajată de naționala ghaneză

Multe cluburi din lume au încercat să o angajeze, dar Marjiana preferă să fie independentă. A acceptat să facă parte de două ori din staff-ul echipei naționale a Ghanei. Astfel a fost alături de această reprezentativă la ultima Cupă Mondială și la ultima ediție a Cupei Africii.

Gelul e secretul

Substanța cu care unge fotbaliștii e unică în lume, e aprobată de Uniunea Europeană și e concepută după o formulă știută numai de ea. Marjiana ne-a explicat cu multă răbdare cum funcționează aparatul și ce efect are gelul cu care unge zonele accidentate ale fotbaliștilor.

La cabinetul Marjianei e coadă. După Ljubinkovic urmează un fotbalist din Ucraina. Are o ruptură musculară, undeva la nivelul gambei drepte. Zona e încercuită cu un marker și doar acolo acționează o substanță de culoare roșiatică, dintr-un tub atașat unui aparat care pare unul obșnuit din orice cabinet medical. O întreb franc, care îi e secretul? Zâmbește. „Aparatul produce câmp electromagnetic pe o rază de câțiva centimetri în jurul acestui stick pe care îl țin în mână. În acest tub e substanța, iar secretul constă în mixarea mai multor produse care dau gelul final. Formula o știu doar eu. E unică în lume și e aprobată de Uniunea Europeană. Gelul îl realizez din niște prafuri pe care mi le procur ca și L’Oreal de la câteva fabrici de cosmetice din Italia. Mușchiul se contractă de câteva ori pe secundă, practic îl regenerează”, mă lămurește ea.

E ca o mamă pentru fotbaliști

Discuția se întrerupe pentru că îl aude pe fotbalistul din Ucraina care se interesează la asistentul ei de un concert al trupei Metallica. „Da, e în această seară! Dar să nu te prind că te duci. De aici mergi la hotel și te odihnești, altfel am făcut tratamentul degeaba”, îl avertizează pe un ton foarte serios. Ucraineanul o aprobă ca un copil. Sunt puțini cei care au fost la ea și „s-au rupt” apoi din nou. Dar oare aceștia i-au ascultat sfaturile după încheierea tratamentului? Puțin probabil.

Spirit sârbesc

Românii și sârbii au multe în comun, nu numai faptul că au fost subjugați sute de ani Imperiului Otoman. Am fost și suntem cei mai buni vecini. Așa că era normal ca un sârb, Zvonko Milojkovic să-mi faciliteze intrarea la Marjiana Kovacevic.

L-am însoțit la Belgrad și am profitat să aflu cât mai multe despre poporul său. Spre deosebire de Ceaușescu, pe care noi îl înjurăm, vecinii noștri plâng după Iosip Broz Tito, fostul lider comunist care a condus Iugoslavia vreo 27 de ani. „Se trăia bine pe vremea lui. Toți aveam pașapoarte, eram liberi să plecăm din țară, le dăduse țăranilor unelte și tractoare, nu era ca la voi. Se spune despre el că era croat, dar după accent nu părea. Nimeni nu știe de unde a apărut”, m-a pus în temă Zvonko.

Drumul spre Belgrad e superb, de-a lungul Dunării. În curțile sârbilor din satele prin care trecem există obligatoriu un panou de baschet. De aici se și explică performanțele extraordinare ale acestui popor în acest sport, dar și statura lor destul de înaltă. Cât de mândrii sunt sârbii? „Vezi turnul ăla (n.r. – Avala Tower) de pe colină, te anunță că intri în Belgrad. A fost primul obiectiv bombardat de americani. După război, toți am contribuit la reconstrucția lui. E simbolul nostru. Personal am contribuit cu vreo opt mii de dolari, dar sunt mulți care au dat mai mult decât mine”, m-a lămurit amicul meu.

500 de euro costă o ședință de tratament în cabinetul Marjianei

„Unii au scris despre mine că folosesc placentă de cal în tratament. Eronat! Folosesc placentă umană”, Marjiana Kovacevic, fizioterapeut

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…