Situaţie revoltătoare la Vadu Roşca! Ce s-a întâmplat cu locuinţele făcute de Gigi Becali! Samsarii fac afaceri de milioane pe seama dezastrului din 2005

17 oct 2011 30561 afişări Comentează şi tu Special
Situaţie revoltătoare la Vadu Roşca! Ce s-a întâmplat cu locuinţele făcute de Gigi Becali! Samsarii fac afaceri de milioane pe seama dezastrului din 2005 Casele se vând pe 600 de euro

O situaţie ciudată la Vadu Roşca, acolo unde Gigi Becali a construit de la 0 aproape un sat întreg, după ce inundaţiile au măturat localitate în 2005.

În momentul în care Gigi Becali s-a decis să contruiască respectivele case, acesta a încheiat contracte de colaborare cu fiecare dintre cei care urmau să beneficieze de noile construcţii. Cei care au primit locuinţele noi nu aveau voie să le vândă, pentru că nu existau titluri de proprietate, ele fiind în acte ale Fundaţiei Creştine Gigi Becali.

Până la urmă, cu ajutorul primăriei, ei îşi vor primi actele care să ateste că sunt proprietari. "Domnul Becali nu a făcut actul de donaţie, a avut unele probleme cu firma care a construit casele. Însă, în baza autorizaţiei de construcţie pe care au primit-o de la primărie, ei au primit şi dreptul de proprietate", a declarat viceprimarul comunei, Neculai Dumitrescu.

În sat circulă zvonul că mai multe case au fost vândute, deşi nu prea aveau voie să facă acest lucru. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de o persoană care a cumpărat o asemenea casă. "Noi am plătit 150 de milioane acum un an, am făcut tranzacţia în baza unei hârtii semnate la notariat", a dezvăluit o femeie din sat. De asemenea, un alt sătean ne povesteşte că a venit cineva din Iaşi şi a cumpărat o casă cu 600 de euro în august, iar după ce a modificat-o puţin, acum cere 35.000 de euro pentru ea! Viceprimarul ne-a confirmat că au avut loc mai multe tranzacţii în satul construit de Becali, iar din punctul de vedere al primăriei, totul s-a petrecut legal.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.