"România e o junglă, eu sunt obişnuit cu Franţa! Nu sunt mândru de ce-am făcut"

31 aug 2010 29 afişări Special
"România e o junglă, eu sunt obişnuit cu Franţa! Nu sunt mândru de ce-am făcut" "România e o junglă, eu sunt obişnuit cu Franţa! Nu sunt mândru de ce-am făcut"

Ilie Năstase a şocat pe toată lumea cu injuriile aduse uneijurnaliste din Timişoara. Obişnuit să fie un nonconformist peterenul de joc, "Nasty" nu a avut derapaje necontrolate în afaraarenei până la acest incident. Contactat de B1TV, fostul număr unumondial a explicat ce l-a determinat să folosească acel limbajabominabil în discuţia cu ziarista.

"E greu de digerat din ceea ce se întâmplă în jungla dinRomânia. Mi se pare ceva incredibil ceea ce se întîmplă aici. Mi-amdat seama că dacă sunt normal după regulile din Franţa, mă simţeamumilit. Mi-a părut rău de ce am făcut şi sunt sigur că nu ea e devină, ci cei care au trimis-o. Nu sunt mândru de ce am făcut, nutrebuia să reacţionez aşa, dar asta e, s-a întâmplat. Mi s-aîntîmplat la Costineşti ca două domnişoare să-mi facă o poză şi sămă trezesc cu ea peste 2-3 zile într-un ziar de scandal. În Românianu sunt reguli şi mi-e greu să mă obişnuiesc", a comentatNăstase reacţia la B1 TV.

S-asimţit vânat

"Sunt sigur că m-au urmărit de când am ajuns pe aeroport,am fost să mănânc împreună cu prietena mea, iar în momentul în caream ieşit m-am trezit cu tipa respectivă care mă filma. Totul s-aîntâmplat acum o lună, de atunci am mai fost de două-trei ori înTimişoara şi nu s-a mai întâmplat nimic. Domnişoara respectivă nus-a recomandat şi nu înţeleg de ce eram obligat să răspund unorîntrebări puse pe stradă de o persoană necunoscută".

Ce s-aîntâmplat?

Fostul mare tenismen Ilie Năstase şi-a pierdut cumpătul atuncicând a fost interpelat de o jurnalistă pe străzileTimişoarei.

Întrebat ce face prin Banat, Năstase a devenit agresiv şi a începuts-o ameninţe pe tânără.

"Mi-ai cerut voie să mă filmezi? Eşti pe domeniu public?!Vrei să-ţi sparg camera, să-ţi sparg faţa?! Du-te-n m... m...,că-ţi sparg faţa! Pleacă de-aici!", a spus ex-tenismenulfăcând câţiva paşi spre jurnalistă. Aceasta a lăsat camera în josşi a dat să fugă.

Filmuleţul de mai jos a apărut pe blogulmafiadintimişoara.wordpress.com.

VEZI CUMO AMENINŢĂ NĂSTASE PE JURNALISTĂ:

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.