Revine Universitatea Craiova în liga a doua? "Nu au cerut înscrierea în competiţie! Reacţia lui Adrian Mititelu

1 iun 2013 5946 afişări Special
Revine Universitatea Craiova în liga a doua? "Nu au cerut înscrierea în competiţie! Reacţia lui Adrian Mititelu

În Comitetul Executiv, Mircea Sandu a explicat că Liga a II-a va avea o serie I de 15 echipe şi o serie a II-a de 15-16 echipe, în funcţie de ce se întâmplă cu Universitatea Craiova.

Situaţia Ştiinţei este complicată însă. FRF susţine că Universitatea Craiova poate juca în liga secundă, dar deocamdată Adrian Mititelu nu a făcut o cerere de înscriere în competiţie. Pe de altă parte, omul de afaceri oltean afirmă că nu a primit niciun document oficial care să-l înştiinţeze, dar juristul Adrian Stângaciu îl contrazice.

"La ora actuală Craiova poate juca în Liga a II-a, dar noi nu avem ce să facem atât timp cât Mititelu nu a făcut o cerere de înscriere în competiţie. Noi i-am răspuns în scris şi putem dovedi asta. El nu a făcut niciun demers în acest sens", a declarat Adrian Stângaciu, jurist FRF, pentru ProSport.

Cel mai probabil, Mititelu aşteaptă o hotărâre prin care foştii jucători ai Craiovei care au părăsit clubul în momentul dezafilierii să fie nevoiţi să se întoarcă sau o decizie în urma căreia să primească o sumă echivalentă cu valoarea de piaţă a fotbaliştilor pierduţi.

Adrian Mititelu a replicat spunând că oficialul FRF dezinformează.

"Adrian Stângaciu dezinformează ca de obicei. Am făcut trei solicitări până acum şi într-un final am primit un aşa-zis răspuns care de fapt nici nu răspunde concret solicitărilor noastre. Săptămâna viitoare voi prezenta opiniei publice toate documentele să vedeţi despre ce e vorba", a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Conform regulamentului Universitatea Craiova se poate înscrie până pe 15 iulie cel târziu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.