Regulament campanie promoțională – „ProSport te face spectator de Ligă!”

  • Publicat:
  • Actualizat:

Art. 1. Organizatorul și regulamentul oficial al campaniei
Concursul este organizat de S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. cu sediul social si adresa de corepondenta în București, Str. Bărăției Nr. 31, Sector 3, cu număr de ordine la Registrul Comerțului J40/11430/99, Cod unic de înregistrare:12530043, atribut fiscal RO.
Campania promoțională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții.
 

Art. 2. Temeiul legal
Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.
Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresă, număr telefon, ocupație) să intre în baza de date a organizatorului – Publimedia Internațional conform legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activitățile de marketing ale acestuia. La cererea scrisă a participantilor operatorul se obliga sa actualizeze / stearga etc, datele personale ale participantilor.

Art. 3. Durata campaniei și aria de desfășurare
Aria de desfasurare a campaniei promotionale este întreg teritoriul Romaniei. Campania promotionala se desfășoară în perioada 13 septembrie – 9 decembrie 2008.


Art. 4. Mărcile și produsele participante

În aceasta campanie promotionala este implicat ziarul ProSport, editiile din 2008 incepand cu cea din 13 septembrie si pana la editia din data de 9 decembrie.


Art. 5. Drept de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania. Prin inscrierea la concurs, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs. Angajatii S.C. Publimedia Intl. SA, rudele de la gradul I pana la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate in derularea concursului, precum si distribuitorii de presa nu au dreptul sa participe la acest concurs.In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani),acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau tutorelui legal.
Participarea la campania promoțională “ProSport te face spectator de Liga!” implică acceptarea ca numele, fotografiile și alte materiale audio sau video cu participanții cîștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar. Pentru identificare, cîștigătorii vor avea nevoie de un document de identitate, pașaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protectia datelor personale
Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

Art. 7. Mecanismul campaniei
În perioada 13 septembrie – 9 decembrie, în ProSport va exista o macheta de concurs in care va fi publicata parola zilei. Cumpara ProSport, cauta parola zilei respective si trimite-o prin SMS la 1813 (tarif normal, valabil in retelele Orange; Vodafone) pana la ora 18.00 a zilei respective. SMS-urile trimise după ora 18:00 a zilei respective și cele care conțin alte cuvinte/nume decat parola publicată în macheta de concurs în acea zi nu vor fi luate în considerare.
In total sunt 28 de parole inscrise pe perioada concursului.
In perioada 13 septembrie – 9 decembrie, în zilele implicate în promoție, vor fi extrași cate 5 castigatori ai cate unui pachet de 2 bilete, dupa cum urmeaza:

  • 13, 15 si 16 septembrie: meciul Steaua – Bayern Munchen (17 septembrie)
  • 25, 26, 27, 29 si 30 septembrie: meciul CFR 1907 Cluj – Chelsea FC (1 octombrie)
  • 15, 16, 17, 18 si 20 octombrie: meciul Steaua – Olympique Lyon (21 octombrie)
  • 29, 30, 31 octombrie, 1 si 3 noiembrie: meciul CFR 1907 Cluj – Girondins Bordeaux (4 noiembrie)
  • 20, 21, 22, 24 si 25 noiembrie: meciul CFR 1907 Cluj – AS Roma (26 noiembrie)
  • 4, 5, 6, 8 si 9 decembrie: meciul Steaua – Fiorentina (10 decembrie)


Art. 8. Reguli de participare

Fiecare concurent nu poate trimite mai multe SMS-uri în aceeași zi de pe același număr de telefon. Dacă va face acest lucru, la extragerea zilnică în urma căreia sunt desemnați câștigătorii va participa doar un singur SMS trimis de pe respectivul număr de telefon, indiferent de numarul de SMS-uri transmise.

 

Art. 9. Reguli de revendicare
Premiile se vor acorda doar la prezentarea unui document de identitate (carte identitate, pasaport).
Daca o persoana a castigat unul din premiile puse in joc la promotia „ProSport te face spectator de Liga!” ea nu mai poate castiga un alt premiu in aceasta promotie. In cazul in care el va fi extras din nou, se va recurge la o noua extragere.


Art. 10. Premiile

Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 19.750 lei (TVA inclus)


Art. 11. Desemnarea și anunțarea caștigătorilor

Tragerea la sorti va avea loc zilnic,in intervalele de timp mentionate mai sus, in redactia ProSport, dintr-o baza de date in care s-au adunat toate inscrierile din ziua respectiva iar numele castigatorilor vor fi publicate intr-una din editiile ziarului ProSport din zilele urmatoare. Castigatorii vor fi anuntati telefonic in aceasi zi in care a avut loc extragerea in intervalul orar 18.00-19.00.Castigatorii de sambata vor fi publicati in ProSportul de luni.In cazul in care castigatorul nu a putut fi contactat in aceasi zi, in intervalul orar 18.00 – 19.00 ( avea telefonul inchis, suspendat, etc) se va trece la o noua extragere.


Art. 12. Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro cat și la sediul organizatorului din Bucuresti, Str. Bărăției, nr. 31, sector 3.
Participarea la această campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament. Pe perioada de desfășurare a campaniei promotionale, cititorii pot suna la liniile de telefon dedicate promoției: 031-825.73.78, 031-825.73.79 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoția (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum și pentru sugestii sau eventuale plîngeri). Programul de funcționare al liniei telefonice este de Luni pînă Vineri între orele 10.00 – 18.00.
Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.


Art. 13. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instantele de judecată din Municipiul București.


Art. 14. Întreruperea concursului

Campania va putea fi întreruptă doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte de a anunța publicul prin intermediul a cel puțin o televiziune natională sau un cotidian național.
 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…