Regulament campanie promotionala – „ProSport iti umple portofelul de bani!”

  • Publicat:
  • Actualizat:

 

Art. 1. Organizatorul și regulamentul oficial al campaniei
Concursul este organizat de S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. cu sediul social si adresa de corepondenta în București, Str. Bărăției Nr. 31, Sector 3, cu număr de ordine la Registrul Comerțului J40/11430/99, Cod unic de înregistrare:12530043, atribut fiscal RO.

Campania promoțională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții.


Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.
Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresă, număr telefon, ocupație) să intre în baza de date a organizatorului – Publimedia Internațional conform legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activitățile de marketing ale acestuia. La cererea scrisă a participantilor operatorul se obliga sa actualizeze / stearga etc, datele personale ale participantilor.


Art. 3. Durata campaniei și aria de desfășurare

Aria de desfasurare a campaniei promotionale este întreg teritoriul Romaniei. Campania promotionala se desfășoară în perioada 4 august – 30 august 2008,in fiecare zi de luni pana sambata.


Art. 4. Mărcile și produsele participante

În aceasta campanie promotionala este implicat ziarul ProSport, editiile din 2008 incepand cu cea din 4 august si pana la editia din data de 30 august.


Art. 5. Drept de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania. Prin inscrierea la concurs, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs. Angajatii S.C. Publimedia Intl. SA, rudele de la gradul I pana la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate in derularea concursului, precum si distribuitorii de presa nu au dreptul sa participe la acest concurs.In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani),acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau tutorelui legal.

Participarea la campania promoțională “ProSport iti umple portofelul de bani!” implică acceptarea ca numele, fotografiile și alte materiale audio sau video cu participanții cîștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar. Pentru identificare, cîștigătorii vor avea nevoie de un document de identitate, pașaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protectia datelor personale
Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

Art. 7. Mecanismul campaniei
În perioada 4 august – 30 august, în fiecare zi,de luni pana sambata, în ProSport va exista o macheta de concurs. In aceasta va fi publicat zilnic cate un cuvant denumit in continuare “parola din portofel”. Acesta este unic in fiecare zi si cu el se poate participa la concursul dintr-o singura zi.

In total sunt 24 de cuvinte inscrise pe perioada concursului.

Participantii se pot inscrie la concurs trimitand “parola din portofel” din ziua respectiva, prin SMS la 1813 (tarif normal, valabil in retelele Orange; Vodafone) pana la ora 18.00 a zilei respective. SMS-urile trimise după ora 18:00 a zilei respective și cele care conțin alte cuvinte decât cel publicat în macheta de concurs în acea zi nu vor fi luate în considerare.

In perioada 4 august – 30 august, in fiecare zi, de luni pana sambata,vor fi extrasi cate 10 castigatori, dupa cum urmeaza:

  • 1 castigator x 1.000 lei
  • 3 castigatori x 500 lei
  • 3 castigatori x 400 lei
  • 3 castigatori x 200 lei


Art. 8. Reguli de participare

Fiecare concurent nu poate trimite mai multe SMS-uri în aceeași zi de pe același număr de telefon. Dacă va face acest lucru, la extragerea zilnică în urma căreia sunt desemnați câștigătorii va participa doar un singur SMS trimis de pe respectivul număr de telefon, indiferent de numarul de SMS-uri transmise.


Art. 9. Reguli de revendicare

Premiile se vor acorda doar la prezentarea unui document de identitate (carte identitate, pasaport).

Daca o persoana a castigat unul din premiile puse in joc la promotia „ProSport iti umple portofelul de bani!” ea nu mai poate castiga un alt premiu in aceasta promotie. In cazul in care el va fi extras din nou, se va recurge la o noua extragere.


Art. 10. Premiile

Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 107.040 lei (TVA inclus)

Art. 11. Desemnarea și anunțarea caștigătorilor
Tragerea la sorti va avea loc zilnic,de luni pana sambata, in redactia ProSport, dintr-o baza de date in care s-au adunat toate inscrierile din ziua respectiva iar numele castigatorilor vor fi publicate intr-una din editiile ziarului ProSport din zilele urmatoare. Castigatorii vor fi anuntati telefonic in aceasi zi in care a avut loc extragerea in intervalul orar 18.00-21.00.Castigatorii de sambata vor fi publicati in ProSportul de luni. In cazul in care castigatorul nu a putut fi contactat in acea zi ( avea telefonul inchis, suspendat, etc) se va trece la o noua extragere. Organizatorul se obligă să inmaneze premiile castigatorilor în maxim 60 zile de la data finalizarii promotiei, in urma prezentarii de catre castigatori a dovezilor privind identitatea. Ramane la latitudinea Organizatorului care va fi modalitatea de inmanare a premiului: cash sau prin banca, in contul castigatorilor.


Art. 12. Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro cat și la sediul organizatorului din Bucuresti, Str. Bărăției, nr. 31, sector 3.

Participarea la această campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament. Pe perioada de desfășurare a campaniei promotionale, cititorii pot suna la liniile de telefon dedicate promoției: 031-825.73.78, 031-825.73.79 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoția (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum și pentru sugestii sau eventuale plîngeri). Programul de funcționare al liniei telefonice este de Luni pînă Vineri între orele 10.00 – 18.00.

Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Art. 13. Taxe și impozite aferente
Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din castig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societate si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal.


Art. 14. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instantele de judecată din Municipiul București


Art. 15. Întreruperea concursului

Campania va putea fi întreruptă doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte de a anunța publicul prin intermediul a cel puțin o televiziune natională sau un cotidian național.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur…
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…