Regulament campanie promoțională – „Câștigă Liga Campionilor la Premii ProSport!”

  • Publicat:
  • Actualizat:

Art. 1. Organizatorul și regulamentul oficial al campaniei
Concursul este organizat de S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. cu sediul social si adresa de corepondenta în București, Str. Bărăției Nr. 31, Sector 3, cu număr de ordine la Registrul Comerțului J40/11430/99, Cod unic de înregistrare:12530043, atribut fiscal RO.
Campania promoțională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toți participanții.

Art. 2. Temeiul legal
Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceștia nu au niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.
Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresă, număr telefon, ocupație) să intre în baza de date a organizatorului – Publimedia Internațional conform legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activitățile de marketing ale acestuia. La cererea scrisă a participantilor operatorul se obliga să actualizeze / șteargă etc, datele personale ale participantilor.

Art. 3. Durata campaniei și aria de desfășurare
Aria de desfasurare a campaniei promotionale este întreg teritoriul Romaniei. Campania promoțională se desfășoară în perioada 12 septembrie – 10 noiembrie 2008,dupa cum urmeaza:
a) În perioada 12 septembrie – 3 noiembrie, în fiecare vineri și luni, în ProSport sunt inserate tichete răzuibile de participare la concurs, corespunzătoare fiecăreia dintre cele 8 săptămâni de concurs.
b) În perioada 15 septembrie – 9 noiembrie, în fiecare zi, de luni pană sambătă, vor fi publicate în ProSport 6 numere norocoase valabile pentru săptămana în curs a promoției, pe baza carora se pot castiga premiile.
c) În perioada 22 septembrie – 10 noiembrie în fiecare luni, în ProSport va fi publicat, un număr numit „Golul de Ligă”, pe baza căruia se câștigă sumele reportate din săptămâna precedentă.

Art. 4. Mărcile și produsele participante
În aceasta campanie promotionala este implicat ziarul ProSport, editiile din 2008 incepand cu cea din 12 septembrie si pana la editia din data de 10 noiembrie.

Art. 5. Drept de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania. Prin inscrierea la concurs, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs. Angajatii S.C. Publimedia Intl. SA, rudele de la gradul I pana la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate in derularea concursului, precum si distribuitorii de presa nu au dreptul sa participe la acest concurs. In cazul in care castigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau tutorelui legal.
Participarea la campania promoțională “Câștigă Liga Campionilor la Premii ProSport!” implică acceptarea ca numele, fotografiile și alte materiale audio sau video cu participanții cîștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar. Pentru identificare, cîștigătorii vor avea nevoie de un document de identitate, pașaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protectia datelor personale
Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

Art. 7. Mecanismul campaniei
În perioada 12 septembrie – 3 noiembrie, în fiecare vineri și luni, în ProSport sunt inserate tichete răzuibile de participare la concurs, corespunzătoare fiecăreia dintre cele 8 săptămâni de concurs. Tichetele razuibile au câte o bandă pe care este înscrisă săptămâna pentru care sunt valabile și a cărei culoare diferă de la o săptămână la alta. Acesta este modul de identificare a valabilitatii tichetului.
Fiecărei săptămâni de concurs îi corespund tichetul publicat în vinerea dinaintea începerii săptămânii și cel inserat în prima zi a săptămânii (luni).

Cu ajutorul tichetelor răzuibile inserate în ProSport exista 3 moduri de a câstiga:
• Careul de mingi
• Golul de liga
• Cardul ProSport

În perioada 12 septembrie – 3 noiembrie, în fiecare vineri și luni, în ProSport sunt inserate tichete răzuibile de participare la concurs. Fiecare tichet are o zonă detașabilă pe baza căreia se acordă câștigurile pentru Cardul ProSport.

În perioada 15 septembrie – 9 noiembrie, în fiecare zi, de luni pană sambătă, in editiile ProSport vor fi publicate zilnic cate 6 numere norocoase valabile pentru toata saptamana in curs. Pe baza acestora se acorda castigurile la Careul de Mingi.

În perioada 22 septembrie – 10 noiembrie în fiecare luni, în ProSport va fi publicat, un număr numit pe baza caruia se acorda castigurile pentru Golul de Liga.

Pe fata tichetelor razuibile inserate in ProSport exista cate 8 mingi cu cate 4 zone razuibile fiecare, sub care exista numere de la 1 la 99. De asemenea, mai exista o minge diferita (Golul de Liga) acoperita cu zona razuibila sub care este inscris un singur numar. De asemenea, mai exista o parte detașabilă, delimitată grafic și prin perfor și care aduce un premiu garantat. Fiecareia dintre mingi ii este atribuit un premiu de o anumita valoare dupa cum urmeaza:
Mingea cu numere:
• 1 minge de 1.500€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 1.000€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 700€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 500€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 300€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 200€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 100€ (cu 4 zone razuibile)
• 1 minge de 70€ (cu 4 zone razuibile)

Golul de Liga:
• 1 minge (cu 1 zona razuibila)

Cardul ProSport (cu o zonă răzuibilă)
Pe card, sub zona razuibila se pot afla urmatoarele premii:
• 100€
• 30€
• Set cosmetice
• Minge
• Ringtone

Fiecare tichet este inseriat – contine o serie unica (pe fata, in coltul din stanga jos și pe Cardul ProSport).

CAREUL DE MINGI:
În perioada 15 septembrie – 9 noiembrie, în fiecare zi, de luni pană sambătă, vor fi publicate în ProSport 6 numere norocoase valabile pentru săptămana în curs a promoției.
Dupa razuirea talonului, participantii trebuie sa verifice zilnic numerele norocoase cu numerele din cele 32 de zone razuibile corespunzatoare Careului de Mingi (8 mingi x 4 zone razuibile).
Daca numerele coincid, participantii trebuie sa le bifeze pe talon. In ziua in care au bifat toate cele 4 zone de pe o minge participantul trebuie sa suna la numarul de telefon 031-825.73.78, 031-825.73.79, intre orele 10.00 – 18.00, pentru revendicarea premiului.
Numerele norocoase publicate în ziar în timpul unei săptămâni sunt valabile numai pentru tichetul corespunzător săptămânii respective (săptămâna este menționată pe fiecare tichet) astfel:
• Săptămâna 1 = 15 – 21 Septembrie 2008: pentru tichetele inserate in 12 si 15 septembrie
• Săptămâna 2 = 22 – 28 Septembrie 2008: pentru tichetele inserate in 19 si 22 septembrie
• Săptămâna 3 = 29 Septembrie – 5 Octombrie 2008: pentru tichetele inserate in 26 si 29 septembrie
• Săptămâna 4 = 6 – 12 Octombrie 2008: pentru tichetele inserate in 3 si 6 octombrie
• Săptămâna 5 = 13 – 19 Octombrie 2008: pentru tichetele inserate in 10 si 13 octombrie
• Săptămâna 6 = 20 – 26 Octombrie 2008: pentru tichetele inserate in 17 si 20 octombrie
• Săptămâna 7 = 27 Octombrie – 2 noiembrie 2008: pentru tichetele inserate in 24 si 27 octombrie
• Săptămâna 8 = 3 – 9 Noiembrie 2008: pentru tichetele inserate in 31 octombrie si 3 noiembrie

Premiile nerevendicate la sfarsitul fiecarei saptamani de promotie (pana sambata cand se publica ultimele numere pentru saptamana in curs) se reporteaza la Golul de Liga din ziua de luni a saptamanii imediat urmatoare.

GOLUL DE LIGA
În perioada 22 septembrie – 10 noiembrie în fiecare luni, în ProSport va fi publicat, pe langa cele 6 numere norocoase un număr numit „Golul de Ligă”
In fiecare luni se va verifica numarul din ziar cu cel de pe tichetul razuibil din zona mingii Golul de Ligă. Dacă Golul de Ligă publicat în ziar este identic cu numărul Golul de Ligă de pe tichetul razuibil, participantul trebuie sa sune in aceeasi zi, intre orele 10.00 – 18.00 pentru revendicarea premiului, la urmatoarele numere de telefon: 031-825.73.78, 031-825.73.79 (linie telefonică tarif normal)
Golul de Ligă trebuie revendicat în ziua în care a fost publicat, pana la ora 18.00, în caz contrar el se reportează pentru Golul de Ligă următor iar participantul nu mai are nici un drept de câștig asupra lui. La Golul de Liga pot fi maximum 10 câștigători săptamânal, iar valoarea premiului (valoarea reportului) se împarte la numărul celor care revendică premiul (respectând prevederile prezentului regulament).
Valoarea Golului de Ligă crește de la o săptămână la alta cu valoarea premiilor nerevendicate (atat de la Golul de Ligă cat și de la Careul de mingi). Valoarea Golului de Ligă va fi anunțată în ProSport (valoarea reportului de la Careul de mingi+ reportul de la Golul de Liga din saptamana anterioara).

CARDUL PROSPORT
În perioada 12 septembrie – 3 noiembrie, în fiecare vineri și luni, în ProSport sunt inserate tichete răzuibile de participare la concurs. Fiecare tichet are o secțiune detașabilă delimitată grafic și prin perfor, care este valabilă pentru Cardul ProSport.
Cardul ProSport aduce un câștig garantat. Sub suprafața răzuibilă va fi obligatoriu înscris unul din textele: “100€”, “30€”, “Set cosmetice”, “Minge”, “Ringtone”. Toate tichetele care nu au înscris unul din textele “100€”, “30€”, “Set cosmetice”, “Minge” au înscris textul “ringtone”

Descriere premii:
• 100€ = 100 euro
• 30€ = 30 euro
• Set cosmetice = set cosmetice pentru bărbați din gama Prosport de la Avon
• Minge = minge de fotbal personalizată cu sigla ProSport
• Ringtone = ton de apel pentru telefonul mobil

Dacă sub suprafața răzuibilă este înscris unul din textele “100€”, “30€”, “Set cosmetice”, “Minge”, participantul trebuie sa sune in aceeasi zi, intre orele 10.00 – 18.00 pentru revendicarea premiului, la urmatoarele numere de telefon: 031-825.73.78, 031-825.73.79 (linie telefonică tarif normal), în caz contrar participantul nu mai are nici un drept de câștig asupra lui. Dacă sub suprafața răzuibilă este înscris textul “ringtone”, participantul trebuie sa acceseze site-ul www.prosport.ro sectiunea ringtone din pagina de concurs și să descarce tonul de apel pentru telefonul mobil folosind instructiunile de pe site. Premiile de la Cardul ProSport NU se reportează.

Art. 7. Reguli de revendicare
Dacă participantii au bifate toate cele 4 numere de pe o minge din pe tichet cu numerele norocoase publicate în ProSport, dacă au numărul norocos de la Golul de Ligă sau dacă au înscris pe Cardul ProSport unul din textele “100€”, “30€”, “Set cosmetice”, “Minge”, trebuie sa sune în aceeași zi, între orele 10:00 și 18:00 la unul din numerele: 031-825.73.78, 031-825.73.79, tarif normal, pentru validarea tichetului. Pentru ca participantul sa fie validat drept castigator trebuie sa comunice seria de pe talon, intai telefonic, iar mai apoi sa trimită dovada detinerii tichetului cu seria castigatoare (fax; scanat pe mail; prin posta)
Premiile se vor acorda doar la prezentarea unui document de identitate (carte identitate, pasaport) si pe baza tichetelor cu seriile castigatoare. Tichetele sunt valabile 1 săptămână, aceasta fiind specificată pe fiecare tichet si in regulamentul din ziar. Tichetele razuibile au câte o bandă pe care este înscrisă săptămâna pentru care sunt valabile și a cărei culoare diferă de la o săptămână la alta.
Caștigătorul trebuie să facă dovada detinerii seriei castigatoare cu care s-a inscris in concurs (fizic, prin posta sau prin fax) catre organizatorul concursului. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea trimiterii raspunsurilor. Cei care nu prezinta seria castigatoare nu isi pot revendica premiul.
In acest sens, va exista o notificare in paginile de concurs.

Art. 8. Premiile
Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 172.000€ brut, la cursul BNR din ziua platii.

Art. 9. Desemnarea și anunțarea caștigătorilor
Organizatorul se obligă să facă publice numerele caștigătoare si caștigurile din editiile ziarelor ProSport. Organizatorul se obligă să inmaneze premiile castigatorilor în maxim 60 zile de la data finalizarii promotiei, in urma prezentarii de catre castigatori a dovezilor privind identitatea si validitatea participarii prin seria participanta.

Art. 10. Regulamentul concursului
Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro cat și la sediul organizatorului din Bucuresti, Str. Bărăției, nr. 31, sector 3.
Participarea la această campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament. Pe perioada de desfășurare a campaniei promotionale, cititorii pot suna la liniile de telefon dedicate promoției: 031-825.73.78, 031-825.73.79 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoția (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum și pentru sugestii sau eventuale plîngeri). Programul de funcționare al liniei telefonice este de Luni pînă Vineri între orele 10.00 – 18.00.
Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Art. 11. Taxe și impozite aferente
Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii
premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din
cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societate si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal.

Art. 12. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente.

Art. 13. Întreruperea concursului
Campania va putea fi întreruptă doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte de a anunța publicul prin intermediul a cel puțin o televiziune natională sau un cotidian național.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen