Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Cui aparţin oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au făcut anunţul oficial

17 aug 2019 41700 afişări Special
Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Cui aparţin oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au făcut anunţul oficial Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Cui aparţin oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au făcut anunţul oficial
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

DIICOT a comunicat, în această dimineaţă, rezultatele oficiale ale expertizei realizate asupra osemintelor găsite zilele trecute într-o pădure de lângă Caracal. 

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Cui aparţin oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă

Conform Digi 24, niciun profil ADN nu s-a putut evidenţia în respectivele probe, despre care suspectul spunea că îi aparţin Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie. 

„Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN”, se arată în comunicatul DIICOT. 

Anchetatorii au declarat că rămăşiţele umane prelevate erau mult prea calcinate pentru a se reuşi identificarea victimei. La marginea respectivei păduri indicate de Dincă, a fost găsit un femur uman, iar până la această oră INML a analizat doar o parte dintre probe. 

Comunicatul oficial din anchetă a scos la iveală şi că INML a înaintat raportul către DIICOT abia azi-dimineaţă, deşi încă de aseară se cunoşteau rezultatele testelor ADN.

De asemenea, familia Luizei Melencu nu a fost anunţată oficial că expertiza preliminară a fost finalizată, ci a aflat de la televizor rezultatele. 

DIICOT a cerut INML să continue, în regim de urgenţă, testele genetice asupra tuturor probelor găsite la faţa locului. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.