Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure

10 aug 2019 179163 afişări Special
Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Noi informaţii şocante ies la iveală în cazul crimelor de la Caracal. Oasele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal arată că rămăşiţele osoase corespund profilului genetic al Alexandrei Măceşanu, deşi Gheorghe Dincă a precizat că ar fi ale Luizei Melencu. 

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure

Legiştii au finalizat analiza efectuată pe oasele găsite în sacul cu cenuşă şi din câte se pare ar fi ale adolescentei de 15 ani. Percheziţiile continuă la casa lui Dincă, iar medicii de la IML mai au de verificat 30 de pachete cu rămăşiţe. 

În urmă cu mai bine de o săptămână, IML a confirmat că Alexandra Măceşanu, tânăra de 15 ani, fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă

Au găsit oasele la indicaţiile lui Dincă

În schimb, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a spus că oasele găsite de anchetatori în pădurea indicată de Dincă nu aparţin fetei de 15 ani. 

'Nu sunt oasele Alexandrei! Ştirea este falsă. Nu există niciun raport care să indice că rămăşiţele găsite în pădure sunt ale Alexandrei! Cineva are interesul să decredibilizeze presa în acest demers continuu pentru adevăr.

O analiză antropologică nu certifică nimic! Demersul este menit a opri campania media pentru adevăr prin intoxicare. Rog toţi jurnaliştii să verifice înainte. Cineva se joacă cu credibilitatea lor!', a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Criminaliştii au descoperit oase într-un loc indicat de Gheorghe Dincă, într-o pădure din apropierea oraşului Caracal, după ce  au verificat mai multe piste indicate de criminalul din Caracal. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.