Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Leicester. Cine ar fi scăpat din elicopterul care s-a prăbuşit sâmbătă seară lângă stadion: anunţul jurnaliştilor britanici

28 oct 2018 36921 afişări Special
Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Leicester. Cine ar fi scăpat din elicopterul care s-a prăbuşit sâmbătă seară lângă stadion: anunţul jurnaliştilor britanici

Oficial, nicio persoană care se afla sâmbătă seară la bordul elicopterului patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, nu a fost identificată, iar informaţiile privind accidentul sunt contradictorii chiar şi la aproape 24 de ore după tragedie. Deşi cele mai importante publicaţii internaţionale anunţau că fiica cea mare a omului de afaceri ar fi fost în elicopter, acum ultimele informaţii prezentate de "Daily Mail" şi "The Sun" susţin că Voramas Srivaddhanaprabha ar fi în siguranţă.

"Daily Mail" şi "The Sun" susţin că surse din interiorul clubului Leicester au confirmat că patronul din Premier League se afla în elicopterul care a fost scăpat de sub control şi care s-a prăbuşit lângă stadionul King Power.

De-a lungul zilei de duminică s-a vorbit despre cinci victime ale tragediei aviatice, printre care patronul, fiica patronului, cei doi piloţi şi o persoană neidentificată. După ce "Gazzetta dello Sport" şi agenţia de ştiri "Reuters" au scris că fiica omului de afaceri, Voramas Srivaddhanaprabha, se află printre victime, acum "Daily Mail" şi "The Sun" susţin contrariul.

Un elicopter care aparţine patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit sâmbătă în parcarea stadionului King Power, din Leicester, la câteva clipe după ce se ridicase în aer de pe gazonul arenei. Iniţial, nu fusese confirmat că patronul “vulpilor” se afla în elicopter, dar omul cu banii obişnuia, de obicei, să plece cu aeronava de la meciul echipei sale.

Martorii susţin că elicopterul a decolat, dar imediat a fost scăpat de sub control. Probleme ar fi apărut cu rotorul (n.r. - un rotor amplasat de regulă în coada fuselajului unui elicopter cu rolul de a contracara cuplul rotorului principal) care nu ar fi funcţionat corespunzător, cauzând astfel o rotire necontrolată a aeronavei, care s-a prăbuşit pe Filbert Way.

4,9 miliarde de dolari era averea deţinută de afaceristul thailandez.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.